Тази година на пазара излязоха голям брой безрамкови смартфони, много

...
Тази година на пазара излязоха голям брой безрамкови смартфони, много
Коментари Харесай

Sharp представи абсолютно безрамков смартфон

Тази година на пазара излязоха огромен брой безрамкови смарт телефони, доста от тях с двойни камери. От няколко месеца в уеб-пространството се появяват клюки, че японската компания Sharp създава собствен напълно безрамков смарт телефон, който ще направи гражданска война на пазара на мобилни устройства.
Днес в формалния акаунт на компанията в обществената мрежа Weibo се появи тийзърно изображение, което демонстрира забавен безрамков смарт телефон.

На изображението се вижда, че смарт телефонът на Sharp има напълно безрамков екран, който заема цялата предна повърхност. Над телефона е подложен надписа “Бъди оригинален”, която очевидно загатва, че този телефон ще бъде неповторим, тъй като на пазара към момента няма нито едно мобилно устройство без никакви рамки и от четирите страни.



Ако Sharp в действителност е съумял да сътвори безусловно безрамков екран, поражда напълно разумния въпрос, къде са предната камера, представителя и датчиците? Засега няма отговор на този въпрос и всичко ще стане ясно по време на формалния анонс на този смарт телефон, който е плануван да се състои до края на тази година.

Още тази пролет генералният шеф на Sharp Mobile Ло Чуншен намерено съобщи, че неговата компания до края на декември ще показа смарт телефон, който ще промени понятията в този бранш. Навярно става дума точно за показаният през днешния ден телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР