Тази година на Billboard Music Awards всички обсъждаха както наградените,

...
Тази година на Billboard Music Awards всички обсъждаха както наградените,
Коментари Харесай

Може ли да бъде забавна Кара Делевин

Тази година на Billboard Music Awards всички обсъждаха както наградените, по този начин и тоалетите, с които се появиха на аления килим.
 Billboard Music Awards, награди, тоалети и с какво звездите съумяха да привлекат вниманието
И наградата за най-предизвикателен тоалет отива при...

Кой и с какво притегли вниманието на Billboard Music Awards

Но вниманието върху себе си съумя да притегли и Кара Делевин. Направи го по своя нормален метод - със странното си държание, като се трансформира в една от най-обсъжданите звезди на събитието. Но за какво всички толкоз се впечатлиха от държанието на модела ли?

Очевидно Кара е желала да бъде занимателна, само че го демонстрира по доста очевидно недопустим за мнозина метод. Още преди да е почнало награждаването, тя не излиза на аления килим, а е видяна да стои в профил и да следи по какъв начин Megan Thee Stallion театралничи за фотографите.

Само няколко минути по-късно Кара изскача до рапърката, хваща края на роклята ѝ и стартира да го вее по този начин, че да наподобява като че ли е раздвижен от вятъра.

Когато всички звезди са към този момент в залата за награждаването, Megan Thee е видяна да си приказва с Doja Cat. Изведнъж обаче Кара взема решение да ги прекъсне и просто сяда на стола посред им.

И за похлупак на цялото това към този момент направило в действителност необичайно усещане държание, Кара взема решение да се намеси изведнъж в фотосите на DJ Khaled и Fat Joe.

Докато двамата рапъри театралничат до Megan Thee, моделът се изляга на пода и стартира да ги снима под странни ъгли.
 Селена Гомес, Кара Делевин, Only Murders in the Building и втори сезон на сериала
Ще се получи ли химията сред Селена Гомес и Кара Делевин

Only Murders in the Building с още едно секси попълнение

С необикновеното си поведение Кара евентуално е направила опит да покаже, че има възприятие за комизъм. Бихме споделили, че е противоречиво е дали ѝ се е получило. Крайният резултат е, че най-малко съумя да накара всички да я разискват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР