Тази година, на 10 ноември, е голямото завръщане на SEO

...
Тази година, на 10 ноември, е голямото завръщане на SEO
Коментари Харесай

Българите, преборили конкурентите в Google по цял свят, на една сцена в София този ноември - SERP Conf.


Тази година, на 10 ноември, е огромното завръщане на SEO конференцията в България . За първи път на една сцена ще се съберат топ българските SEO специалисти.

- конференция, която ще се помни дълго. Лектори, които ще потвърдят, че SEO общността е по-силна от всеки път.

Как? Ще научите от първо лице кои са работещите тактики и ще получите потребни препоръки за сполучливо ръководене на огромни планове на присъствената SEO конференция.

Но за какво да инвестирате време и средства, с цел да посетите SERP Conf.?

Експерти, подготвени да споделят ноу-хау


Лекторите на SERP Conf. имат зад тила си толкоз доста сполучливи планове, че е мъчно да изброим всички. Всеки от тях обаче изисква ръководство на милиарден трафик и се отличава с милиони поръчки, реализирани посредством органически трафик . Te са като енциклопедии за SEO, които ще споделят своите познания на база процедура и Case Study.

За първи път на една сцена ще се съберат страхотни SEO практици, а част от имената, с които ще имате опцията да се запознаете, са:
  • Теодора Петкова
  • Лили Грозева
  • Георги Георгиев
  • Васил Тошков
  • Боряна Николова-Попова
  • Пламен Попов

Лекции, минали тристепенна валидация, с цел да получите най-хубавото прекарване


Ако сте начинаещи или напреднали SEO експерти или се занимавате с цифров маркетинг, а може би сте притежатели на онлайн магазини и желаете да имате по-голяма видимост и да увеличите своя оборот, или пък сте медия , която цели да усили своя трафик?

Е, без значение в коя категория попадате, SERP Conf. е за вас . Всяка една лекция е направена по този начин, че да учите посредством образци от действителната процедура - образци, заслужаващи международно самопризнание.

SERP Conf. – присъствена SEO конференция и една недоразказана история


Ако желаете да се срещнете с лекторите и персонално да зададете вашите въпроси, SERP Conf. ви дава тази опция, защото конференцията ще бъде напълно присъствена . Освен лекторите ще можете да срещнете и сътрудници по време на нетуъркинг паузите .

Мисията на SERP Conf. е да възвърне SEO общността, тъй като тя заслужава да има своя “ The Bulgarian Core Update ”.

И макар, че историята на българското SEO стартира още преди повече от 10 години , то една история остава към момента недоразказана.

История, която заслужава да бъде чута и претърпяна на 10 ноември 2022 година в Inter Expo Center (Интер Експо Център) - София .

За задачата ви приканваме да побързате и до 23-ти октомври да се възползвате от , които са на стойност 300 лева .

Покорявайте нови върхове като учите от най-хубавите в сферата!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР