Тази година Лудогорец има много сериозна конкуренция в лицето на

...
Тази година Лудогорец има много сериозна конкуренция в лицето на
Коментари Харесай

Лудогорец взе приза за Отбор на месеца

Тази година Лудогорец има доста сериозна конкуренция в лицето на Левски, Локомотив Пловдив и ЦСКА, съобщи треньорът на орлите Станислав Генчев по време на награждаването на разградчани за тим №1 на месец август.Втори е националният отбор на България по художествена гимнастика.

“Тази година Левски, Локо Пд и ЦСКА са ни сериозен съперник, което е добре за футбола. Естествено, най-голямото предизвикателство са  евротурнирите. Когато станеш първенец, имаш късмет да играеш в групите на Шампионска лига или Лига Европа.Това са най-хубавите и приятни мачове за един футболист. Носят авторитет и за клуба, и за футболиста. Още повече, че през тези 8 години футболистите не са едни и същи. Така че има хора, които нямат и една купа зад тила си. Те имат предизвикването да станат първенци ”, сподели още Генчев.

Той разкри за какво отборът му има проблеми в някои от турнирните срещи против по-скромни съперници.

“Физическа отмалялост няма, тъй като разполагаме с задоволителен брой положителни футболисти и можем да си позволим ротации. По-скоро има психическа отмалялост, защото ни се постанова да играем в Европа против извънредно съществени съперници. След това в България играем против тимове, които напълно гледат да разрушават играта и да не се надиграват с нас. Когато в единия мач си бил на върха на физическите и психическите благоприятни условия, е мъчно след три дни още веднъж да си със същата мотивация. Оттам ни идват проблемите против по-посредствените тимове в България. Играем по-трудно против тях ”, изясни младият специалист
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР