Тази година журито имаше задача да оцени близо 100 заявки

...
Тази година журито имаше задача да оцени близо 100 заявки
Коментари Харесай

Банка стана Работодател на годината

Тази година журито имаше задача да оцени близо 100 поръчки на съвсем двоен брой участници по отношение на миналогодишното издание

За втора поредна година Пощенска банка получи огромната премия " Работодател на годината " от състезанието за Employer branding у нас, проведен от b2b Media. Отличието е за цялостната тактика на финансовата институция за създаване на работодателска марка с вероятност за сполучливо привличане, ръководство и задържане на гении. Тя включва разнообразни действия за ръководство, възстановяване на работната среда, благоприятни условия за професионално развиване и ангажиране на чиновниците в планове и акции в поддръжка на обществото и за възстановяване положението на околната среда.
Наградите на b2b Media правят оценка и отличават фирмите за техните високи достижения в региона на построяването и одобряването имиджа и известността на работодателския бранд, предизвикват нововъведенията в ръководството на гениите и новите сполучливи тактики в региона на човешките запаси. Тази година журито имаше задача да оцени близо 100 поръчки на съвсем двоен брой участници по отношение на миналогодишното издание, измежду които компании от финансовия, телеком и IT бранш, бързооборотните артикули и консултантските услуги.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР