Тази година ходенето по стадиони и скандиране за любимия отбор

...
Тази година ходенето по стадиони и скандиране за любимия отбор
Коментари Харесай

OLED77CX3: Телевизорът от LG, който те пренася на стадиона от комфорта на дивана

Тази година ходенето по игрища и скандиране за обичания тим ще е мъчно или даже невероятно. Но за това пък LG неотдавна показаха новите си OLED и NanoCell тв приемници, които могат да ви пренесат на стадиона. А с всички новости, даже има заплаха да решите, че гледането на спорт от дивана дава повече елементи за играта на терена.
LG CX 77-инчов 4K смарт OLED тв приемник е един от моделите, които предлагаме за всички спортни почитатели.
Самосветещ LG OLED
LG OLED TV е неповторим с помощта на своята технология с над 100 милиона самосветещи субпиксела. Какво значи това? Това са пиксели, които по преценка на технологията за изкуствен интелект, могат да се изключват самостоятелно, с цел да се избегне резултата „ ореол “ и да се реализира най-дълбокото черно, най-богатите цветове и най-реалистичното качество на картината.

Тази технология оказва помощ на LG OLED тв приемниците да покажат всяко минимално придвижване на лица и предмети без деформиране на цветовете, замъгляване или вибриране. А във вечерите, в които решите да съберете компанията, с цел да гледате някой обичан тим, всички ще виждате съвършено без значение в коя част на стаята се намирате.

Помощник за същинските почитатели
Никога повече няма да съжалявате, че сте пропуснали значимите срещи на обичаните си тимове, даже когато гледате друго наличие, с помощта на функционалности като Sports Alert, които разрешават на потребителите да следват обичаните си тимове с лекост, предоставяйки резултати в действително време, настоящи графици и още доста за редица професионални спортове, в това число бейзбол, футбол и американски футбол.

Вижте всяко придвижване в елементи
Остатъчното изображение (замъгляване при движение) би трябвало да бъде избегнато непременно, когато гледате спорт. Сега с функционалността OLED Motion наблюдавайте без замъгляване всяко бързо и неуловимо придвижване на всеки състезател на екрана на тв приемника. Така ще знаете в цялостен подробност какво се случва на терена във всеки един миг и няма да имате потребност от намесата на VAR.

Звук като на стадиона
А тъй като знаем, че картината не е единственото, което ще ни липсва, до момента в който гледаме спорт единствено от у дома, звукът на новия LG OLED също ще ни даде да чуем плача на тълпата в 360-градусов звуков пейзаж с два Bluetooth високоговорителя, които основават съраунд звуков резултат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР