Тази година е период на тежки загуби за кралица Елизабет

...
Тази година е период на тежки загуби за кралица Елизабет
Коментари Харесай

Елизабет II скърби. Кого загуби?

Тази година е интервал на тежки загуби за кралица Елизабет II, откакто умря и една от най-приближените ѝ приятелки.

Ан Форчън Фицрой, херцогиня на Графтън, е умряла в петък, на 101 годишна възраст, откакто е служила на кралицата още от нейната коронация. Кралица Елизабет даже става кръстница на втората щерка на херцогинята, през далечната 1954 година След гибелта на принц Филип, който си отиде на 99-годишна възраст през април, това е следващ удар за Кралицата и сигнал, че една епоха е на път да си отиде.

По време на дългата си кариера в работа на монархията, херцогинята на Графтън даже е отговаряла за облеклата и бижутата на Елизабет II. Въпреки че работеше главно зад кулисите, Ан Форчън отговаряше и за значими каузи свързани с Кралицата, в това число нейните визити в чужбина и откриването на Народното събрание, написа woman.bg.

Настоящата година бе извънредно сложна в персонален проект за кралица Елизабет II, като се изключи че загуби брачна половинка си, тя трябваше да одобри нападките от внука си принц Хари, неговото дефинитивно овакантяване на Англия, както и с обвиняванията в полово посягане против сина ѝ принц Андрю.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР