Тази година е една от най-интересните за BMW феновете, тъй

...
Тази година е една от най-интересните за BMW феновете, тъй
Коментари Харесай

Новото BMW X7 вече се продава у нас

Тази година е една от най-интересните за BMW почитателите, защото с изключение на нови модели, съвсем цялата гама на марката бе актуализирана. Един от моделите който получи фейслифт е най-големият „ джип “ на BMW, а точно Х7. Разделени на две фарове и по-големи „ бъбреци “ отличават фейслифта от предходния модел, до момента в който откъм гърба нови графики на светлините са заменили старите стопове. В интериора измененията се изчерпват с нови екрани и по-малък комутатор на скоростите.
 Новото BMW X7 към този момент се продава у нас (БГ ЦЕНИ) - 2
Колата към този момент е налична за поръчване в България и може да се конфигурира в уеб страницата на BMW, който демонстрира, че базов модел стартира от 180 850 лв.. Той идва с 3.0-литров бензинов мотор с мощ от 381 конски сили, задвижване на четирите колела и автоматизирана трансмисия. Към момента Х7 може да се поръча още с дизелов 3.0-литров мотор с 352 конски сили и цена започваща от 182 850 лв. или в най-върховата версия М60i, където 4.4-литров бензинов мотор генерира 530 конски сили, дружно с дребен електромотор. Тук цената стартира от 229 хиляди лв..
 Новото BMW X7 към този момент се продава у нас (БГ ЦЕНИ) - 3
Базовата версия получава панорамен покрив, адаптивни LED светлини, BMW Live Cockpit Plus с закривен екран, удобни седалки, състезателен волан, адаптивно въздушно окачване и други. В същото време може да поръчате всевъзможни варианти, започвайки от цвета, чиято цена може да доближи над 7 хиляди лв.. Джантите в най-големия си размер от 23-цола са на цена от 10 775 лв., а тапицерия по желание в комплект с всички спомагателни екстри може да добави още толкоз към сметката.
 Новото BMW X7 към този момент се продава у нас (БГ ЦЕНИ) - 4
Декоративни карбонови лайсни в интериора вървят в комплект с М пакет в екстериора и прибавят 9 хиляди лв. към цената, а в случай че решите да добавите и М Про пакет, това ще ви коства още 4347 лв.. За тях получавате черни детайли в екстериора, М колани, спортна изпускателна система и светеща предна решетка. Озвучителна система за 10 хиляди лв. и куп други екстри също могат да бъдат прибавени към листата, който елементарно може да добави 70 хиляди лв. към базовия модел.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР