Тази година десетки хиляди байкъри ще се радват в мега празника

...
Тази година десетки хиляди байкъри ще се
радват в мега празника
Коментари Харесай

Harley-Davidson със специално участие в Евробайк седмицата на 3-8-и септември, пуска на пазара и елбайка си

Тази година десетки хиляди байкъри ще се радват в мега празника на годината за феновете и собстениците на Harley-Davidson край езерото Фаак в Каринтия от 3 до 8 септември. Там фестът ще е цялостен – “място за отмора, каране, извършване на покупки, пиене и музика ” споделят от команията. Ще има и новости – две фешън ревюта, Harley Bar, огромна палатка с жива сцена, палатка Faktober и салон Harley.

Трофеите и оценките са част от специалното шоу на Harley-Davidson. Village предлага екскурзии до кривата Dorado на околния алпийски район. Експо палатката разполага с чисто новите Милуоки Irons за 2020 година - най-много LiveWire, първият електромотор с електрическо задвижване от всеобщ производител на цена от 32 995 евро. Музиката също се предлага изобилно и по поръчки на байкърите.

Харли без зъбни колела, без съединител и с нов, присъщ тон - с LiveWire майсторите на фамозните мотоциклети от Милуоки отварят цяла нова глава в историята си. Сега те оферират и доста нова информация за първия си електробайк. Як въртящ миг, невисок център на тежестта, много мощ - това е, което бъдещите собственици на LiveWire могат да чакат. И около 230 километра пробег в градския трафик. При комбинирано каране, според американците са вероятни 157,7 км пробег.

Батерията се зарежда единствено за 40 минути от нула до 80%, или за 60 минути от нула до 100% - благодарение на технологията DC Fast Charge. Ускоряването от 0 до 60 благи в час (96,6 км / ч) електрическият Harley-Davidson прави за три секунди, доускоряването от 60 м/ч (96,6 км/ч) до 80 м/ч (128,8 км / ч) сстава за 1.9 секунди.

И по кое време ще го има E-Harley на пазара? За Европа, американците го възнамеряват за края на лятото на тази година9. И тогава LiveWire може да бъде платен от определени дилъри за 32 995 евро плюс такса за превоз и настройка в размер на 560 евро. Включени са електронни помощни системи и интерфейси за „ безвредно, самостоятелно и напълно свързано с мрежата каране “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР