Тази година Alibaba Cloud и SAP са задълбочили своето партньорство.

...
Тази година Alibaba Cloud и SAP са задълбочили своето партньорство.
Коментари Харесай

SAP и Alibaba Cloud търсят разработчици и в България

Тази година Alibaba Cloud и SAP са задълбочили своето партньорство. Двете компании оповестиха всеобхватна опция за клиенти нa SAP да започват своя бизнес пакет SAP върху IaaS услугата на Alibaba. Предприятията могат да се възползват от устойчивата инфраструктура на Alibaba Cloud и предоставяната изчислителна мощност на облака, тъй че да реализират по-голяма добавена стойност за своя бизнес.

Това партньорство основава няколко нови „ вълнуващи “ кариерни позиции за разработчици с усъвършенствани познания и умения по Go, Java, Javascript, Ruby или Python в Индия, България, Ирландия, Израел, Германия, Съединени американски щати и Китай, настояват от SAP.

SAP следва своя мултиоблачен метод дружно със стратегически свои сътрудници като GCP, Azure и AWS, както и с Alibaba, което, от своя страна, дава многочислени кариерни благоприятни условия за разработчици, фокусирани върху облака.

Създадена през 2009 година, платформата Alibaba Cloud е част от Alibaba Group и измежду водещите три международни доставчика на инфраструктура като услуга (IaaS) съгласно Gartner, както и най-големият снабдител на обществени облачни услуги в Китай, по данни на IDC.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР