Тази фаза, която индусите наричат Кали Юга (Kali Yuga) е

...
Тази фаза, която индусите наричат Кали Юга (Kali Yuga) е
Коментари Харесай

Отворете Си Очите: Петър Дънов Ни Е Разкрил Бъдещето, Но Трябва Да Го Чуем! Засяга Директно България

Тази фаза, която индусите назовават Кали Юга (Kali Yuga) е на ръба на своя свършек.Днес ние се намираме на границата сред две столетия – тази на Кали Юга и Новата епоха, в която навлизаме. Постепенното усъвършенстване към този момент се усеща в мислите, възприятията и дейностите на хората и скоро всички ще бъдат покорени от Божествения огън, който ще пречисти хората и ще ги приготви за Новата ера.Така хората ще се повдигнат до най-високото равнище на схващане, належащо за навлизането в този нов живот. Това е, което някои схващат, като Възнесение Господне.

Ще минат няколко десетилетия преди Огънят да пристигна и да преобрази света посредством въвеждането на нови морални устои. Тази голяма вълна идва от галактическото пространство и ще залее цялата Земя.Всички, които се пробват да се опълчват на измененията, ще бъдат отделени и трансферирани на друго място.

Въпреки, че не всички хора на Земята се намират на еднаквоеволюционно развитите, новата вълна ще бъде усетена от всички. Тази промяна не се отнася единствено за Земята, а за цялата Вселена.Най-доброто и само нещо, което хората могат да създадат е да се извърнат към Боги умишлено да повдигнат вибрационното си равнище, тъй че да намерят хармонията, когато се потопят в мощната вълна.Огънят, за който приказвам ще подмлади, пречисти и реконструира всичко. Сърцата на хората ще бъдат освободени от тъгата, проблемите и неувереността. Мислите и възприятията ще се подобрят и покачат. Всичко негативно ще се употребява и унищожи.Настоящият живот е иго. Осъзнайте обстановката и се освободете от него. Излезте от пандиза, в който се намирате. Жалко е, че има толкоз доста страдалчество и некадърност да се разбере къде се крие същинското благополучие.Всичко, което ви заобикаля, ще се срине и изчезне. Нищо няма да остане от тази цивилизация. Земята ще се разтресе и ще изтрие тази неправилна просвета, която държи хората в незнание.Земетресенията не са единствено механични феномени, тяхната цел е да разсънят съзнанието исърцето на хората. Да се освободят от своите неточности и безумия. Да осъзнаят, че не сме единствените във Вселената.

Нашата Слънчева система минава през регион от Космоса, където е било разрушено цяло съзвездие. Преминаването през този регион ще повлияе на жителите на Земята и всички други планети от нашата Галактика.Само Слънцата не са наранени от тази враждебна среда. Този регион се назовава Тринадесетата зона, известна още като Зоната на несъгласията.Нашата планета се намира в тази зона от хиляди години, само че към този момент се приближаваме към изхода на това пространство на тъмнината. Ние сме на границата на по-духовните зони, където живеят по-развитите същества.Земята към този момент е в едно възходящо придвижване и всеки би трябвало да се хармонизира свибрациите на възнесението.

Онези, които не създадат това, ще изгубят богатствата, които обезпечава издигането. Те ще останат обратно в еволюцията и ще би трябвало да изчакат десетки милиони години, преди идването на новата възходяща вълна. Земята, Слънчевата система, Вселената, всичко поема по една нова посока, подимпулса на Любовта. Повечето от вас към момента гледат с подигравка на Любовта, само че в реалност това е най-великата от всички сили.Парите във властта не престават да бъдат почитани, като че ли животът ви зависи от тях. В бъдеще всичко ще се подчинява на Любовта. Събуждането на съзнанието на хората обаче ще бъде придружено с доста премеждия и компликации.Ужасните предсказания на пророка Данаил, написани в Библията, се отнасят за епохата, която се отваря.

Ще има наводнения, урагани, великански пожари и трусове, които ще пометат всичко.Навсякъде ще се лее кръв. Ще има революции и ужасни детонации, които ще отекват в редица региони по света. Там, където е имало земя, ще има вода, там, където е имало вода, ще има земя. Това ще бъде наказването на природата за закононарушенията против нея, осъществени от човечеството.След всички тези премеждия, хората, които са подготвени ще осъзнаят хармонията и неограничената хубост на Златния век. Запазете вярата и вътрешния мир, когато настъпят сложните времена, тъй като нито един косъм няма да падне от главата на праведните. Не се обезкуражавайте и продължавайте да се стремите към персонално съвършенство.Нямате визия какво грандиозно бъдеще ви чака. Новата Земя скоро ще излезе на яве.

След няколко десетилетия всеки ще има време да се посвети на духовни, интелектуални и креативен действия.Отношенията сред мъжете и дамите ще се основават на взаимно почитание и респект. Хората ще могат свободно да се движат през разнообразни измерения в междугалактическото пространство. Ще схванат действието на Вселената и ще осъзнаят Божествената интервенция във всичко, което ни заобикаля.Новата епоха е на шестата раса. Вашата задача е да се подготвите за нея и да я изживеете. Шестата раса ще се построи към концепцията за братството сред хората.Няма да има повече спорове, свързани с персонални ползи. Единственият блян на всеки ще бъде да дава отговор на закона на Любовта. Шестата раса ще бъде тази Любов. Ще се издигненов континент в Тихия океан, който ще бъде обитаем от тези хора.Основателите на тази нова цивилизация, които аз назовавам „ Братя на човечеството “ или „ Деца на любовта„, ще се стремят единствено към положителното.

При новата раса Любовта ще се прояви по подобен съвършен метод, за който днешните хора имат единствено бегла визия.Силите на мрака ще се отдръпват от Земята. Хората, виждайки че няма различен път, ще се ориентират към пътя на новия живот и спасението. Някои ще се надяват да продължи настоящия метод на живот, осъждан от Божествения ред, само че в последна сметка ще схванат, че посоката на света не принадлежи на тях.Новата просвета ще се основава на три съществени правилото: издигането на дамите, издигането на кротките и смирените и отбрана правата на индивида.Светлината, положителното и справедливостта ще спечелват, всичко е въпрос на време. Религиите ще бъдат пречистени. Всяка една от тях съдържа парченце от учението на Светлината, само че са повлияни отрицателно от хората.Всички вярващи би трябвало да се обединят към Любовта като основа на всичко останало.

Любовта и братството е общата основа на всичко!Земята скоро ще бъде пометена от изключително бързи талази на галактическо електричество. След няколко десетилетия неприятните хора, които заблуждават другите, ще стартират да губят своите сили. Те ще бъдат погълнати от галактическия огън, който ще извлече всичко отрицателно от тях. След това ще се разкаят, тъй като е написано, че „ всяка гад ще популяризира Бог “.След тестванията хората ще престанат да се поддават на греховете и ще намерят още веднъж пътя към добродетелта. Климатът на планетата ще се възстановява и повече няма да има естествени катаклизми.Въздухът и водата ще се пречистят. Паразитите ще изчезнат. Хората ще си напомнят предходните прераждания и ще се усещат щастливи, че най-сетне са се освободили от предходното си положение.Благодарение на концепцията за братството, Земята ще стане едно благословено място.

Преди това обаче Земята ще бъде сполетяна от огромни премеждия, целящи да разсънят съзнанието. Греховете насъбрани в продължение на хиляди години би трябвало да бъдат изкупени. Пламенната вълна, идваща от висините, ще почисти кармата на народите.Освобождението не може да бъде отлагано повече. Човечеството би трябвало да се приготви заголеми тествания, които ще сложат завършек на егоизма.Под земята се приготвя нещо неизмеримо. Грандиозна гражданска война, която ще се прояви скоро в природата. Бог е решил да възобнови Земята и ще го направи!Това е краят на една ера. Старият ред ще бъде сменен от нов, а той ще възцари Любовта на Земята!

„ В тези думи на Петър Дънов има доста религиозни оттенъци, само че цялостното обръщение е много забавно.Дънов показва, че ще има „ наводнения, урагани, великански пожари и трусове, които ще пометат всичко “. Това към този момент се случва, изключително за земетресенията. Преди 20-ет години трусове с магнитуд над 5 бяха сравнителна необичайност, до момента в който в този момент трусове с магнитуд над 7 се случват много постоянно.Дънов споделя още: Ще има революции и ужасни детонации ще отекват в разнообразни райони на света. Откакто Плутон навлезе в съзвездието Козирог – през 2008 година, по света избухнаха голям брой революции.Дънов декларира:

„ След няколко десетилетия хората ще се посветят на духови, интелектуални и креативен действия. Това знамение е направено през 1944 година и единствено две десетилетия по-късно – през 1967 г, всички станахме очевидци на „ Лятото на Любовта “, което възпламени огъня на духовната гражданска война “.Друг забавен откъс в предсказанието гласи, че Шестата раса ще се засели на нов континент, който ще се образува по средата на Тихия океан. Случайно или не неотдавна бе оповестено, че в Тихия океан е почнал да се образува нов остров.

Учителят загатва още за „ Децата на Любовта “, които ще образуват новото човечество. В наши дни това най-вероятно се отнася за индиговите или кристални деца./Evolife.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР