Тази есен се очаква да излезе филмът Blonde, проследяващ трагичната

...
Тази есен се очаква да излезе филмът Blonde, проследяващ трагичната
Коментари Харесай

Ана Де Армас: Духът на Мерилин Монро ме преследва

Тази есен се чака да излезе филмът " Blonde ", проследяващ трагичната орис на Мерилин Монро, написа каналът на във vbox7
                 

И до момента в който на пръв взор продукцията наподобява просто като следващия план, фокусиращ се върху филмовата икона (само напоследък излязоха две документалки за Мерилин – Beauty Is Pain от 2021 и The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes от 2022), то историите към лентата са повече от любопитни. Главната роля в Blonde се извършва от актрисата Ана Де Армас , която твърди, че снимачната площадка била посетена не от различен, а… духа на самата Мерилин.
                 

Точно по този начин: по време на конференция на Филмовия фестивал във Венеция Ана показа, че почувствала свръхестествено наличие , до момента в който играела ролята. „ Мерилин беше всичко, за което можех да мисля, приказвам и сънувам… тя беше с нас, “ отсича звездата. „ И имам вяра, че остана удовлетворена от това по какъв начин разказахме историята ѝ. “  Уточнява, че починалата актриса показвала по кое време нещо не ѝ харесва: „ Ако не одобряваше по какъв начин снимаме дадена сцена, тя буташе неща, “ твърди Ана. „ Сигурно звучи необичайно, само че е по този начин – целият екип го усети! “
                 

Режисьорът на кино лентата – Андрю Доминик , се съгласява: „ Процесът по снимане на " Blonde " на моменти несъмнено наподобяваше сеанс с отвъдното, “ споделя той. Думите на Ана и Андрю провокираха смесени реакции у почитателите, доста от които считат, че Холивуд злоупотребява с облика на Мерилин. След десетки филми по отношение на нейния живот и хиляди сувенири с облика ѝ, мнозина считат, че е време да оставим паметната актриса да почива в мир.
                 

Що се отнася до " Blonde ", филмовите критици на уеб страницата Rotten Tomatoes заключават, че: „ Филмът се пробва да осъди употребата на Мерилин Монро, само че в действителност способства към нея. “ Дали това в действителност е по този начин ще можем да разберем на 28 октомври , когато е премиерата на лентата по Netflix.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР