Тази есен Откраднат живот се завръща на малкия екран с

...
Тази есен Откраднат живот се завръща на малкия екран с
Коментари Харесай

Голямото завръщане в Откраднат живот

Тази есен " Откраднат живот " се завръща на дребния екран с нов, осми сезон. Той носи името " Кръвни връзки " и ще върне назад в продукцията две от най-обичаните й лица - Алекс Алексиев и Димо Алексиев .

Персонажите, които сложиха началото на историята на сериала, се завръщат за една среща на минало и настояще. Доктор Василев и лекар Генадиев ще преоткрият фамилните връзки и сигурно ще трансформират обстановката от последния епизод на предходния сезон.

Минаха три години, откогато двамата лекари не са част от сериала. А в този момент се завръщат в него с ясни цели. От дълго време актьорите водят диалози за своята повторна поява в продукцията с продуцента Евтим Милошев, само че чак в този момент е пристигнало точното време за нея.
 Наум Шопов,
Един ден на снимачната площадка на " Откраднат живот: Любовта лекува "

Поглед от вътрешната страна от Наум Шопов

Освен с двамата остарели любимци, " Кръвни връзки " ще ни изненада прелестно и с нови лица, които обаче към този момент се пазят в загадка. Тяхната роля обаче е ясна - да създадат забележими някои невидими връзки и да провокират лекарите от болничното заведение " Света Анастасия ".

Акцентът в новия сезон ще бъдат точно връзките - тези, които са толкоз мощни и неразрушими, че могат да бъдат по-важни от персоналния избор. Кръвните връзки в огромна степен управляват нашия живот, даже да не го осъзнаваме на един или различен стадий.

Приключиха фотосите на " Откраднат живот: Любовта лекува "

Наум Шопов се погрижи да ни осведоми

А " Откраднат живот " ще ни даде съответни образци по какъв начин тъкмо се случва това с героите му. В новия сезон още веднъж ще забележим препратки към онази 82-а година, когато стартира цялата история с двете разменени бебета. А следенето на разнообразни връзки и последици ще ни докара до това, което са персонажите през днешния ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР