Тази есен категорично ще бъде предпочитаното онлайн място за видео

...
Тази есен категорично ще бъде предпочитаното онлайн място за видео
Коментари Харесай

Хитови уеб сериали и вълнуващи поредици през новия сезон във Vbox7.com

Тази есен изрично ще бъде пожеланото онлайн място за видео развлечение с хитови уеб сериали , огромни нови продукции и забавни поредици. Изненадващи обрати, вълнуващи завръзки, непредвидени трудности и нови хоризонти за цифровото развлечение чакат почитателите през новия сезон.

Сред огромните изненади несъмнено ще бъде най-мащабният уеб сериал, осъществен у нас досега – екшън-трилърът. В спиращата дъха поредност почитателите ще станат очевидци на заплетени конфликти и сюжетен пъзел, които ще държат в напрежение до последната минута и са гаранция за качествено цифрово екшън развлечение. Главните функции са поверени на звездите Асен Блатечки и Бойко Кръстанов , а сюжетът е дело на екипа, работил по екшъна „ Под прикритие “ и сантименталния „ Дъвка за балончета “ . Премиерният първи епизод ще прикове вниманието във през октомври.
 Бойко Кръстанов NOVA
След като завоюва цели три статуетки на първото издание на премиите „ NOVA поддържа българските филми “ и бе номиниран в два от най-престижните европейски фестивала, тоталният любимец на младежите ще завладее през септември с премиерен четвърти сезон. Любимците от поредицата ще се изправят пред редица тествания в опит да намерят себе си, а компания на приятелите ще прави атрактивна нова героиня. Ще има ли хепи енд за Изабела и Ники, не пропускайте новите епизоди на.
 Следвай ме NOVA-->
С трогателен нов сюжет и мистични секрети се завръща първият български мистъри уеб сериал, който единствено за месец събра над 3 милиона гледания онлайн. Новият сезон на продукцията, чийто режисьор е Ники Илиев, ще разкрие какво се случва с героите след трудностите в първите епизоди, а килерът ще вземе нова жертва. Коя ще бъде тя, не пропускайте трагичния поврат във втория сезон на мистъри поредицата.
 Килерът NOVA
Есента носи и доста любовни безредици с новия уеб сериал „ Статус: Обвързани “ . Сюжетът наблюдава взаимоотношенията сред млада двойка, а първият епизод ще зарадва почитателите през септември. И още от любовния фронт - вторият сезон на се завръща с отговор на въпроса какво се случва сред Теа и Ангел. Вълната на есенния романс продължава с нов сезон на дейтинг шоуто, а Дани Петканов ще подели ролята на водещ с красивата си брачна половинка Александра.

На кулинарна вълна през септември ще ни придвижи поредицата „ VIP хапка “ , в която родни звезди ще споделят обичаните си предписания. За стилните трендове при прическите този сезон ще разберем от топ коафьора Ивайло Колев в третия сезон на. Пред нови провокации ще се изправят атрактивните Габи и Криси, които още веднъж влизат в ролята на. С нов сезон се завръща и автомобилно шоу, в което специалисти ще приказват за преимуществата и минусите на най-популярните коли у нас.
 Мона NOVA
Не пропускайте всички обичани хитови сериали и вълнуващи нови продукции единствено във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР