Тази есен категорично ще бъде предпочитаното онлайн място за видео ...

Тази есен категорично ще бъде предпочитаното онлайн място за видео

Хитови уеб сериали и вълнуващи поредици през новия сезон във Vbox7.com

Тази есен изрично ще бъде предпочитаното дистанционно място за видео развлечение с хитови уеб сериали , огромни нови продукции и забавни поредици. Изненадващи обрати, вълнуващи завръзки, непредвидени препятствия и нови хоризонти за цифровото развлечение очакват почитателите през новия сезон.

Сред големите изненади несъмнено ще бъде най-мащабният уеб сериал, реализиран у нас досега – екшън-трилърът. В спиращата дъха поредност почитателите ще станат очевидци на заплетени сблъсъци и сюжетен пъзел, които ще държат в напрежение до последната минута и са гаранция за качествено цифрово екшън развлечение . Главните роли са поверени на звездите Асен Блатечки и Бойко Кръстанов , а сюжетът е дело на екипа, работил по екшъна „ Под закритие “ и сантименталния „ Дъвка за балончета “ . Премиерният първи епизод ще прикове вниманието във през октомври.
 Бойко Кръстанов NOVA
След като спечели цели три статуетки на първото списание на наградите „ NOVA поддържа българските филми “ и бе номиниран в два от най-престижните европейски фестивала, тоталният любимец на тийнейджърите ще завладее през септември с премиерен четвърти сезон. Любимците от поредицата ще се изправят пред редица тествания в експеримент да намерят себе си, а компания на приятелите ще прави атрактивна нова героиня. Ще има ли хепи енд за Изабела и Ники, не пропускайте новите епизоди на .
 Следвай ме NOVA-->
С трогателен нов сюжет и мистични секрети се завръща първият български мистъри уеб сериал , който единствено за месец събра над 3 милиона гледания дистанционно . Новият сезон на продукцията, чийто режисьор е Ники Илиев, ще разкрие какво се случва с героите след препятствията в първите епизоди, а килерът ще вземе нова жертва. Коя ще бъде тя, не пропускайте трагичния поврат във втория сезон на мистъри поредицата.
 Килерът NOVA
Есента носи и доста любовни безредици с новия уеб сериал „ Статус: Обвързани “ . Сюжетът наблюдава взаимоотношенията сред млада двойка, а първият епизод ще зарадва почитателите през септември. И още от любовния фронт - вторият сезон на се завръща с отговор на казуса какво се случва сред Теа и Ангел. Вълната на есенния романс не престава с нов сезон на дейтинг шоуто , а Дани Петканов ще подели ролята на водещ с красивата си брачна половинка Александра.

На кулинарна вълна през септември ще ни придвижи поредицата „ VIP хапка “ , в която родни звезди ще споделят предпочитаните си предписания . За стилните наклонности при прическите този сезон ще разберем от топ коафьора Ивайло Колев в третия сезон на . Пред нови предизвикателства ще се изправят атрактивните Габи и Криси, които още веднъж влизат в ролята на . С нов сезон се завръща и автомобилно вариете , в което специалисти ще приказват за преимуществата и недостатъците на най-популярните коли у нас.
 Мона NOVA
Не пропускайте всички предпочитани хитови сериали и вълнуващи нови продукции единствено във .

Източник: dariknews.bg