Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма

...
Тази есен bTV ще изненада зрителите с шоу, което няма
Коментари Харесай

Мария Игнатова става водеща на „Папараци – ново 20!”

Тази есен bTV ще изненада феновете с шоу, което няма аналог в телевизионния ефир у нас. Предаването „ Папараци ” поема в нова посока и ще се трансформира в първия по рода си комедиен ефирен таблоид в България, който ще носи името – „ Папараци – ново 20! ”.

Шоуто ще продължи да следи българските звезди, само че с повече комизъм, а в напълно новото студио ще влезе една от най-емблематичните водещи у нас – Мария Игнатова. Всяка неделя вечер положителното въодушевление ще завладява ефира с доста подигравка, звезди в парадоксални обстановки и неподправени страсти. Главни настоящи лица още веднъж ще бъдат известните персони в България, които даже и не подозират, какъв брой ще се смеят със самите себе си. Освен в действителния живот на звездите, „ Папараци – ново 20! ” ще се гмурне и във виртуалния им свят и ще ги сложи в серия от комични обстановки в напълно новите рубрики. Напълно подчинени на занимателната страна на живота ще бъдат и интервютата и срещите на Мария Игнатова с нейните звездни посетители в студиото.

Те ще описват своите най-забавни и нелепи истории, обстановки, които са на ръба на комичното и ще признават своите сладки провинения. Хитовата графа „ Мирон става ВИП “ продължава да бъде главен акцент в „ Папараци – ново 20! “. Историите на изрусения интелектуалец, който търси смисъла на съществуването на светския хайлайф, ще бъдат още по-колоритни и парадоксални. Продуцент на „ Папараци – ново 20! ” е Междинна станция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР