Тазгодишното издание на благотворителната инициатива на Мото Пфое приключи с рекордни за

...
Тазгодишното издание на
благотворителната инициатива на Мото Пфое
приключи с рекордни за
Коментари Харесай

Благотворителната инициатива #steniskanabala2018 на Мото Пфое приключи с рекордни резултати

Тазгодишното издание на благотворителната самодейност на Мото Пфое приключи с рекордни за историята си резултати. Благодарение на частни и корпоративни дарения, компанията е събрала внушителните 100 000 лв., които са предназначени за общо 50-те одобрени кандидати, осигурявайки стипендии за по-нататъшното обучение във ВУЗ на абитуриентите сираци.



През тази година #steniskanabala отбелязва своето пето издание, но благотворителната активност на Мото Пфое продължава към този момент повече от 20 години, като освен това компанията продължава успешното осъществяване на самодейността си за запазване на културното и природно наследство на България.



Тази година от Мото Пфое регистрират 55 000 лева от закупуване на благотворителните си емблематични тениски и още 45 000 от корпоративни донори. “Това ни дава възможност да дадем стипендии от по 2000 лева на безусловно всички претенденти ”, коментира по време на закриващото #steniskanabala2018 събитие Атанас Фурнаджиев.



Мото Пфое продължава също така миналогодишната си самодейност за подпомагане за отличен триумф, само че при наличие на средства, като за задачата за момента има налични 16 стипендии от по 1000 лева.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР