Тазгодишното издание на култовия фестивал Парк фест“ ще предложи не

...
Тазгодишното издание на култовия фестивал Парк фест“ ще предложи не
Коментари Харесай

Криско, Папи Ханс, Владо Михайлов и др. ще пеят на Парк фест

Тазгодишното издание на паметния фестивал „ Парк фест “ ще предложи освен музика онлайн с Криско, Папи Ханс, спечелилият от „ Като две капки вода “ Владо Михайлов и група P.I.F., само че и неповторимо шоу с дронове.

Циркови актьори, спортни занимания също са заложени в програмата на събитието, което стартира на 8 юни в парк „ Студентски “ в столичния Студентски град и ще продължи до 11 юни в това число. Входът е свободен.

 Криско, Папи Ханс, Владо Михайлов и други ще пеят на

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община в раздел „ Значими събития “ и от календара на Фондация „ София- европейска столица на спорта “. С поддръжката на Фондация „ София-европейска столица на спорта “, всички гости на Парк фест ще могат да се включат в безплатната, целодневна спортна стратегия на фестивала.

Традиционно ще гостува и най-атрактивният пътуващ лунапарк у нас, както и Арт базар, представящ родните създатели на ръчно-изработени произведения и сувенири. Посетителите ще се пренесат в пъстра фестивална приказка с тематичната украса, която ще краси просторния парк „ Студентски “.

В зоната за спорт, гостите на събитието ще могат да практикуват обичаното си спортно занятие навън или да получат първите си уроци по бейзбол, художествена гимнастика, бадминтон, волейбол и други Ще има и арт класове с креативен занаяти от разнообразни краища на света.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР