Тазгодишното издание на инициативата на SKODA за създаване на стажантски

...
Тазгодишното издание на инициативата на SKODA за създаване на стажантски
Коментари Харесай

Новата стажантска кола на SKODA започна да придобива форма

Тазгодишното издание на самодейността на SKODA за основаване на стажантски автомобил стартира да придобива форма, откакто от автомобилната марка разпространиха нови фотоси и информация за плана.

Както към този момент беше оповестено от SKODA, новата кола се назовава AFRIQ и е неповторима от позиция на това, че за първи път в историята на плана има непосредствено съдействие сред екипа на SKODA Motorsport и самите стажанти.

Проектът , който ще бъде показан пред света напролет на тази година, е създаден въз основата на серийния модел KAMIQ, само че главната задача на ангажираните в него е основаването на една неповторима негова рали версия.

От SKODA популяризират и нова информация във връзка с употребяваните в AFRIQ софтуерни решения. За да се подсигурява оптималното пътно държание отвън общоприетите пътища, стажантският автомобил е оборудван с 4х4 задвижваща система на модела Octavia.

За обезпечаването на допустимо най-хубавата сигурност, интериорът е в допълнение обезпечен благодарение на защитна тръбна структурата. Вътрешността ще бъде изпълнена в спортен дух, като за задачата ще бъдат употребявани седалки от спортната FABIA Rally2 evo и петточкови защитни колани.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР