Тазгодишният сезон на Игри на волята“ ще бъде безпощаден и

...
Тазгодишният сезон на Игри на волята“ ще бъде безпощаден и
Коментари Харесай

Само ТУК: Ясни са имената на потрошените момичета в „Игри на волята“


Тазгодишният сезон на „ Игри на волята “ ще бъде безмилостен и не един или двама играчи ще приключват присъединяване си в болничното заведение. Още във втората седмица по време на Номинационна борба две от участничките ще завършат представянето си в отделението по травматология. Информацията бе доказана от лекари в локалната болница, по думите на които девойките са постъпили в здравното заведение „ потрошени “.

Първи научи и кои са имената на двете дами – Иванина Тодорова от синия тим на „ Дръзки “ и Изабел Краманска от жълтия тим на „ Горди “. Шокиращото в тази ситуация е, че и двете участнички са извънредно атлетични, мощни и добре готови - Краманска е 12-кратен първенец по лека атлетика и 5-кратен рекордьор.





Тодорова пък е личен треньор и фитнес модел.





За благополучие, все още и двете са се възстановили от контузиите.

Според източници от кухнята на „ Игри на волята “ обаче е имало много необезопасени детайли и като цяло организацията по сигурността на участниците този сезон куцала съществено.

Тук е и моментът да развенчаем различен слух, появил се тези дни в медиите. А точно - че фотосите към „ Игри на волята “ са завършили и спечелилият е явен. Това не дава отговор на истината! Участниците не престават да се борят за огромната премия, въпреки игрите да са към своя край и племената към този момент да са обединени. Очаква се фотосите да приключат към края на месеца, с ориентировъчна дата 28 август.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР