Тазгодишният финал на първенството на Националната футболна лига на САЩ

...
Тазгодишният финал на първенството на Националната футболна лига на САЩ
Коментари Харесай

Най-добрите реклами на „Супербоул“: Част 2

Тазгодишният край на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати отмина, само че две неща от него се помнят и не престават да се разискват дълго по-късно – концертът в почивката, който тази година сложи в светлината на прожекторите хип-хоп митове като Доктор Дре и Еминем, както и… рекламите, за които марките са подготвени да влагат стотици хиляди долари, и то напълно обяснимо – през 2022 година „ Супербоул “ е бил гледан от над 100 млн. души.

Този път маркетолозите се отдалечиха от тематиката за ковид в интерес на по-позитивни концепции като другарството и човешките взаимоотношения, проучва в собствен материал за AdWeek Шанън Милър. Ето кои са останалите пет от общо 10 най-хубави реклами от последния „ Супербоул “, подбрани от.

5. General Motors

56-ият „ Супербоул “ беше цялостен с носталгични моменти. General Motors даде на Майк Мейърс още една опция да преразгледа главния си принос за поп културата. В тази реклама от организация McCann Detroit плешив изверг научава, че е вторият най-известен в света, незабавно след изменението в климата.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР