Тазгодишните Galaxy S модели на Samsung са вече факт и

...
Тазгодишните Galaxy S модели на Samsung са вече факт и
Коментари Харесай

Ще се превърне ли Galaxy S20 в мобилен Xbox

Тазгодишните Galaxy S модели на Samsung са към този момент факт и са съществена тематика на диалог в софтуерните среди по целия свят.
 Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra - нова страница за компанията
Новите Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra на Samsung

Истински нововъведения, неземни камери и още доста изненади

Телефоните са, меко казано, впечатляващи - във връзка с характерности и качества. А по време на Galaxy Unpacked научихме, че с изключение на нереални фотоси с новия Space Zoom, моделите ще предложат и нови гейминг благоприятни условия.

По всичко проличава, че партньорството на Samsung с Microsoft се уголемява. Двете компании ще работят дружно, с цел да обезпечат на почитателите на Galaxy S " премиум клауд гейм стрийминг прекарвания ".
 Снимка 466339

Тук би трябвало да споменем, че всички модели S20 могат да бъдат закупени с 5G съгласуемост, което е основен миг за гладкия гейм стрийм.

По-любопитното е, че първата игра, която доближава до Galaxy S серията, като част от партньорството с Microsoft, е Forza Street. Тя е налична единствено през Galaxy Store, а не през Play Store.

Това е сериозен удар за платформата Гугъл Stadia, фокусирана точно върху мобилния гейминг.

Идеята на Samsung и Micrososft е да трансфорат Galaxy S, а най-вероятно и идващите флагмани на корейската марка, в самобитно продължение на Xbox.
 Samsung Galaxy Z Flip и всичко за втория сгъваем смарт телефон на марката
Galaxy Z Flip - най-красивият коз на Samsung

Секси дизайн, усъвършенстван екран и доста улеснения

Така ще можем да играем на всички места и да се възползваме от качествата на 120-херцовия екран на S20, който е съвършен за игри.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР