Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Сайт на годината

...
Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Сайт на годината
Коментари Харесай

Кои са победителите в конкурса „Сайт на годината 2019“

Тазгодишната публична гала по награждаване на състезанието Сайт на годината 2019 се организира на 07.11.2019г. от 19:30 в клуб Сити Стейдж в центъра на столицата.

Бяха отличени по двама спечелили във всяка от 11-те категории – с премия на публиката и премия на журито, а имаше и 12-та премия от особено жури – за повсеместен принос.

Победители в категория Фирмен уебсайт са: Paggas Technologies с премия от публиката и eDesign Interactive с премия от журито.

В категория Личен уебсайт отличен от публиката е уеб страницата на Георги Малчев – Malchev.net и от журито – този на Калоян Петров designolog.

Титлата за Институционален уебсайт и Неправителствени организации (неправителствена организация) се връчи на Европейска столица на културата Пловдив 2019 от журито и на udoma.bg от публиката.

Българският портал за остаряла техника sandacite.bg обра овациите на публиката в категория Сайт на идея, а HelpKarma оглави класацията на журито.

Следващи получиха своята премия от публиката туристическа организация eSky и от журито Shopsector.com в категория Електронен магазин. Всички участници в тази категория получиха по една численост от книгата „ Add to cart ” като подарък от Никола Илчев.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР