Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Сайт на годината

Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Сайт на годината ...

Кои са победителите в конкурса „Сайт на годината 2019“.


Тазгодишната официална церемония по награждаване на конкурса Сайт на годината 2019 се проведе на 07.11.2019г. от 19:30 в клуб Сити Стейдж в центъра на столицата. 

Бяха отличени по двама победители във всяка от 11-те категории – с награда на публиката и награда на журито, а имаше и 12-та награда от специално жури – за цялостен принос.

Победители в категория Фирмен сайт са: Paggas Technologies с награда от публиката и eDesign Interactive с награда от журито. 

В категория Личен сайт отличен от публиката е сайта на Георги Малчев – Malchev.net и от журито – този на Калоян Петров designolog. 

Титлата за Институционален сайт и НПО (неправителствена организация) се връчи на Европейска столица на културата Пловдив 2019 от журито и на udoma.bg от публиката. 

Българският портал за стара техника sandacite.bg обра овациите на публиката в категория Сайт на кауза, а HelpKarma оглави класацията на журито. 

Следващи получиха своята награда от публиката туристическа агенция eSky и от журито Shopsector.com в категория Електронен магазин. Всички участници в тази категория получиха по една бройка от книгата „Add to cart” като подарък от Никола Илчев.

Източник: econ.bg