Тайванската компания Micro-Star International започна продажбите на геймърския монитор Optix

...
Тайванската компания Micro-Star International започна продажбите на геймърския монитор Optix
Коментари Харесай

Стартираха продажбите на геймърския монитор MSI Optix MAG341CQ

Тайванската компания Micro-Star International стартира продажбите на геймърския екран Optix MAG341CQ. Той се базира на 34-инчова извита VA матрица с резолюция 3440х1440 пиксела. Съотношението на страните е 21:9. Към достолепията на устройството можем да отнесем оптималната кадрова периодичност 100 Hz и поддръжката на технологията за кадрова синхронизация AMD FreeSync.



Мониторът MSI Optix MAG341CQ има бляскавост на екрана 250 кандела на квадратен метър, неподвижен контрастност 3000:1 и радиус на овала 1800 милиметра. Ъгълът на виждане по хоризонтала и вертикала е 178 градуса. Устройството обезпечава 100% обсег на sRGB цветовото пространство. Времето за реакция на точката е 8 милисекунди (от сиво към сиво). На интерфейсния панел са ситуирани HDMI, DisplayPort и DVI конектори.



Мониторът поддържа функционалностите Picture in Picture (PIP) и Picture by Picture (PBP). Технологията Less Blue Light понижава отрицателното въздействие на синия цвят върху очите и дава допустимо без терзания да се играе дълго време. Реализирана е и системата Anti-Flicker, премахваща трептенето на изображението, като по този метод се понижава натоварването на зрението.

Геймърският екран MSI Optix MAG341CQ към този момент е доставен на формалните ритейлъри и се продава в интернет магазините. Цената е $480 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР