Тайванската компания HTC възнамерява да прекрати самостоятелното производство на смартфони.

...
Тайванската компания HTC възнамерява да прекрати самостоятелното производство на смартфони.
Коментари Харесай

HTC прекратява самостоятелното производство на смартфони

Тайванската компания HTC има намерение да приключи независимото произвеждане на смарт телефони. Новите телефони на HTC ще бъдат сглобявани от сътрудниците на компанията. Информацията е на портала phoneArena, цитиращ свои източници. Най-вероятно HTC се е решила на тази стъпка с вярата да понижи разноските и да се задържи на повърхността още известно време.

Според phoneArena, първият смарт телефон на HTC, съединен от външен производител, ще бъде U12 Life. Но към този момент няма информация, кой тъкмо ще бъде този външен производител.

Въпреки че HTC приключва сглобяването и производството на смарт телефони, компанията продължава тяхното създаване. Извеждането на производството на открито е общоприета процедура за пазара на мобилна електроника. По този метод огромните компании, като да вземем за пример Apple, не се постанова да се занимават с постоянното възобновяване на индустриалните поточни линии и издържането на стотици и хиляди души личен състав.

Що се отнася до новия HTC U12 Life , то този смарт телефон очевидно не е основан, с цел да учуди някого. Моделът има елементарен 6-инчов екран, 3600 mAh батерия и двойна камера с резолюция 16+5 мегапиксела. Неособено положителният миг тук е, че компанията ще употребява остарялата към този момент операционната система Android 8.1, която ще има опция да се приспособява до Android P.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР