Тайванската компания HTC представи своя нов флагмански смартфон – HTC

...
Тайванската компания HTC представи своя нов флагмански смартфон – HTC
Коментари Харесай

HTC представи своя нов флагман – U12+

Тайванската компания HTC показа своя нов флагмански смарт телефон – HTC U12+. Той е правоприемник на пуснатия в продажба през есента U11+ и предлага същия по мярка 18:9 екран с диагонал 6 инча. В новия модел производителят е рафинирал външния тип, постигайки гладка повърхнина, с помощта на вградените с страничните панели чувствителни на досег бутони.

Устройството предлага сходни хардуерни характерности с останалите флагмани от актуалното потомство: Qualcomm Snapdragon 845, 64 или 128 GB вградена памет и 6 GB RAM. 6-инчовият екран е с резолюция 1440 на 2880 пиксела.

Една от присъщите за HTC функционалности, Edge Sense, още веднъж тук. Тя разрешава пускане на разнообразни функционалности посредством притискане на страничната рамка на смарт телефона. Така потребителят по подсъзнателен метод може да започва камера или гласовия асистент да вземем за пример.

Прочетете още: Ревю: HTC U11 life

HTC U12+ e оборудван с общо четири камери. На гърба са налице два датчика: 12 мегапикселов, подложен зад ширококоъгълна оптика с f/1.75, и 16-мегапикселов, пред който стои телеобектив с двукратно нарастване и f/2.6. Предната двойка камери са 8-мегапикселови с f/2.0. Благодарение на тях можем да чакаме по-качествен боке резултат при правене на селфи фотоси.

От компанията се хвалят, че профилираният уебсайт DxOMark е оценил фото опциите на новия им флагман със 103 точки – най-високият резултат в промишлеността за смарт телефон с двойна камера.

HTC постоянно с обръщали съществено внимание на звука и този модел не е изключение по този индикатор. Отново са налице BoomSound колонки и USonic слушалки с функционалността за интензивно заглушаване на външни шумове.

HTC U12+ ще бъде разполагаем в България в цветовете Translucent Blue при който задният панел е прозрачен) и Ceramic Black през юли в на свободна цена от 1569 лева.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР