Тайсън Фюри заплаши Антъни Джошуа по любопитен начин, заявявайки, че ...

Тайсън Фюри заплаши Антъни Джошуа по любопитен начин, заявявайки, че

Фюри към Джошуа: Ако загубиш реванша с Усик, забрави за мач помежду ни

Тайсън Фюри заплаши Антъни Джошуа по любопитен метод , заявявайки, че ще изпусне шанса си против него, в случай че не спечели реванша с Олександър Усик.

„ Ако Джошуа загуби още веднъж , което мисля, че ще стане, тогава мачът посред ни няма да се състои. Но, в случай че ми разреши да се удрям с Усик и го пребия, тогава ще се върна и ще ступам и него “, сподели „ Циганския крал “ пред Boxing Lowdown.

Шампионът на WBC прави всичко допустимо , с цел да се добере до мач за безспорната шампионска титла, само че екипът на Антъни Джошуа не желае и да чуе за отвод от пряк реванш с Олександър Усик. Той задейства клаузата си в контракта , като сега се водят договарания за арената и датата на битката по някое време напролет .

От друга страна Фюри ще може още прочуто време да отсрочи мача с Дилиан Уайт, който също прави всичко по силите си, с цел да получи своя късмет .
Tyson Fury on why Anthony Joshua should let him fight Oleksandr Usyk: "If Joshua goes in again and loses, which I think he will, that fight's dead in the water for me. But if he lets me fight Usyk and I batter Usyk, then I'd come back and batter him as well. " []
— Michael Benson (@MichaelBensonn)

Източник: fakti.bg