Тайсън Фюри за пореден път си смени мнението по повод

...
Тайсън Фюри за пореден път си смени мнението по повод
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Show me the money! И ще се завърна на ринга!

Тайсън Фюри за следващ път си смени мнението във връзка пенсионирането от бокса, като в този момент още веднъж прояви типичния си жанр за колоритно изявление по тематиката със завръщането си.

„ Ще се завърна на 100% на кръга, в случай че, както Джери Магуайър споделя във кино лентата си - „ Show me the money! “ (Покажете ми парите). Ако някой може да го направи, това е Франк Уорън. Наричам го „ Магьосника “ и следва да осъществяваме някои в действителност огромни неща “, сподели Фюри в изявление за промоутърската компания на Уорън - Queensberry Promotions, представена от The Guardian.

„ Циганския крал “ шокира мнозина след мача си с Дилиан Уайт, когато неведнъж разгласи, че се отдръпва от боксовата сцена като първенец и то без нито една загуба. С това си решение той разочарова мнозина, тъй като по този начин и не го видяхме в пердах против Антъни Джошуа и Олександър Усик.

AS твърди, че Фюри е изкарал $29,5 млн. от борбата си със „ Събирача на трупове “, само че без това да включва продажбите на билети за „ Уембли “ или PPV абонаментите в интернет. Не е изключено сумата да е над $100 млн., само че към този момент тази информация не е обществено притежание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР