Тайсън Фюри преговаря за завръщане на ринга като кечист. Цинагския

...
Тайсън Фюри преговаря за завръщане на ринга като кечист. Цинагския
Коментари Харесай

Тайсън Фюри се завръща, но в кеча

Тайсън Фюри договаря за завръщане на кръга като кечист. Цинагския цар направи своя дебют в WWE през 2019, когато се сблъска с Браун Строуман на събитие в Саудитска Арабия.

Четири месеца по-късно Фюри се върна към бокса и победи Деонте Уайлдър, с цел да вземе купата на WBC в тежка категория. Тайсън Фюри победи Уайлдър още един път през октомври 2021 година преди да отбрани колана си за повторно през април, когато брутално нокаутира Дилиян Уайт на стадион „ Уембли “.

След онази победа той разгласи, че счита да се отдръпна от бокса. Наскоро разгласи, че против 500 млн. би се върнал сред въжетата, а мнозина желаят да го видят в борба против спечелилия от мача Джошуа – Усик, който е на 20 август в Саудитска Арабия.

Фюри се оглежда за демонстративни мачове и един от разновидностите е конфликт с исландеца Хафтор Бьорнсон, който играе Планината в „ Игра на тронове “. Друга опция е среща с първенеца от UFC Франсис Нгану.

Но съгласно GiveMeSport Фюри ще се върне на кръга като част от WWE. Твърденията са, че това ще стане в събитието Clash of the Castle на 3 септември. Събитието ще се организира на The Principality Stadium в Кардиф. Това ще е първото шоу на WWE на стадион във Англия от 30 година насам.

Никъде обаче не се прецизира дали Фюри ще се бие като част от събитието или просто ще има роля.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР