Тайнствата на съня, разгадани от древното индийско учение на живота

...
Тайнствата на съня, разгадани от древното индийско учение на живота
Коментари Харесай

Тайнствата на съня - древните уроци на Аюрведа

Тайнствата на съня, разгадани от античното индийско обучение на живота Аюрведа, останали още непознати за актуалната медицина, привлякоха още веднъж и млади и остарели в Софийския университет за беседата на доктор Антоанета Заркова в известната ѝ поредност на Клуб " Приятели на Индия ".

Преди хилядолетия Аюрведа разкрива въздействието на съня върху човешкото здраве и заболявания, трескавото култивиране на цялата информация, която сме струпали върху мозъка си денем с друга скорост, по друго време и в разнообразни области на мозъка. Чак през днешния ден актуалната медицина ги открива.

Оказва се, че когато мислим, че спим, не спим. Това е главен миг за съзряване на мозъка. Доктор Антоанета Заркова е прочут наш хематолог, само че преди повече от 20 години, вкарва Аюрведа у нас, с трима възпитаници първоначално, в този момент с центрове, които никнат на всички места като " гъби след дъжд ".

Лягайте си и се будете по едно също време всеки ден, поучава Аюрведа. Без фитнес до два-три часа преди лягане. Вземете си гореща вана преди сън.

Вижте цялото изявление на Даниела Кънева с доктор Антоанета Заркова във видеото



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР