Тайно направен видеозапис с участието на известен олигарх стои в

...
Тайно направен видеозапис с участието на известен олигарх стои в
Коментари Харесай

Чолата пробвал да рекетира със скандален запис наш милионер, вързан и бит в садо-мазо от проститутка, но му го върнали тъпкано

Тайно изработен видеозапис с присъединяване на прочут олигарх стои в дъното на всички проблеми на сводника на СИК Росен Чолов-Чолата. Това оповестява „ Уикенд ”, базирайки се на ченгета, поискали анонимност. Въпросното видео било извънредно скандално и със садо-мазо детайли. На фрагментите се виждало по какъв начин милионерът играе ролята на плебей с миска продажница.

Жрицата го постанова с бич, а той се възбуждал от насилието. Играта с камшика в действителност била най-меката част от сеанса, настояват осведомени. Имало неща, които чак е неловко да бъдат изговорени и които не се срещали и в най-извратените порно филми. Общата дълготрайност на филмчето е повече от ас. Записът бил изработен през май 2011 година Девойката работила в фешън организация „ FH1” на Росен Чолов. Тя и баровецът са били в апартамент на първокласен 5-звезден хотел. Най-логичното съмнение е, че камерата е била включена от компаньонката.

Месеци по-късно Чолов прави най-голямата неточност в живота си. Чрез медиатор взема решение да рекетира клиента. Искането било той да съобщи на стилната организация половин милион лв.. За да няма недоразумения, предлагането било негови компании да сключат години рекламни контракти с организацията за въпросната сума. Ако не се съгласи на тази договорка, му е било подсказано, че скандалното видео може да се появи в интернет уеб сайтове. Олигахът обаче освен не клекнал на рекета, ами заречен на Чолов, че ще съсипе живота му.

В ъндърграунд средите има слух, че персонално милионерът стимулирал очевидци и подкрепил ГДБОП да арестува Росен Чолов. Това стана на 26 ноември 2012 година. Заедно с него белезници бяха поставени на водача му Пламен Кирилов, както и на една от моделките му от организация „ FH1” Ралица Любенова, която играела ролята на „ маман”. Ченгетата разкриха, че Чолов е провел състезания за миски, на които непосредствено са се предложили манекенки за проституция. Така наречените състезания са били в действителност място за оглед на стоката. Всичките предварителни данни, които са имали антимафиотите, били от две свидетелки, за които слухът сочи, че са купени от петролния необут. Поръчителят на акцията против сводника е постигнал и още една цел – съумял да вземе компрометиращия секс запис. Кадрите били в персоналния преносим компютър на Росен Чолов, който е конфискуван при обиск в къщата му в кв. „ Горна баня”. Той въобще не е разказан в иззетите при акцията движимости, а е бил даден непосредствено на предприемача, настояват източниците на „ Уикенд”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР