Тайната на красивата коса се състои в направа на маска

...
Тайната на красивата коса се състои в направа на маска
Коментари Харесай

Цял живот ще съм й задължена, че ми даде тази домашна маска за коса, благодарение на която ми се възстанови косата

Тайната на красивата коса се състои в изработка на маска за коса с ракия.

Маска за коса с ракия съставлява домашна процедура, която оказва благоприятен резултат върху положението на косата на мъже и дами, които неотдавна са забелязали, че имат проблем. Падащата коса е мотив за терзание и е изцяло обикновено човек да се запита какво поражда косопада и какво е желателно да се направи, с цел да бъде стопират той с време.


За да се случи смяната, може да се работи напълно вкъщи.

Но за задачата се подготвя една съответна маска за коса. Тя се състои от два съществени продукта. Единият е ракия, а другият е яйце, само че не цялото. Рецептата по никакъв начин не е комплицирана. Освен това тя излиза много на ниска цена. За да проработи, се постанова неизменност и позитивна настройка. Всеки, който желае да се избави от падащата коса е належащо да се поинтересува от процедурата.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ ВАЖНИ И ЦЕННИ СЪВЕТИ И НОВИНИ САМО В НАЙ-ПОЛЕЗНИЯ ЗДРАВЕН САЙТ ZDRAVE.TO

С надеждна маска за коса с ракия проблемите изчезват много бързо

Най-ефикасно решение на този сериозен проблем ще се открие, когато човек разбере каква е съответната причина за оредяващата коса.

Маска за коса с ракия

Косопадът би могъл да се предизвика от мощен стрес, хормонален дисбаланс, да е породен от заболяване, да се дължи на общо отпадане на организма след строги диети или да е унаследен. Лекар най-добре би могъл да каже какво се случва.

Разбира се, маската постоянно е вид, защото е безобидна и не би могла да навреди на косата в допълнение.

Ние отделяме време, с цел да ви срещнем с нея, само че в случай че тя не успее да помогне, би трябвало да се допитате до здравно лице, тъй като е допустимо да се касае за съответно заболяване. Не отлагайте!

Маска за коса с ракия: с цел да бъде изпълнена процедурата в домашна конюнктура, належащо е да бъдат приготвени 50 мл ракия и 2 жълтъка от пресни яйца. Те се употребяват сурови.

Към съставките се прибавя и малко количество вода. Разбърква се, с цел да се размесят всички артикули по сред си. Тогава маската е подготвена за нанасяне.

Тя стартира да се втрива първо в кожата на главата и се намазва отмерено върху цялата коса по нейната дължина. Само 20 минути са задоволителни, с цел да се задействат двете съставки – ракията и жълтъците.

След тъкмо 20 минути маската се отстранява от главата благодарение на топла вода и шампоан. Хубавото на този тип процедура е, че се употребява за всеки вид коса. Подходяща е за дами както с мазна, по този начин и със суха коса, която се нуждае от поддържане. Маската се подготвя всяка седмица и по този начин в околните 2-3 месеца

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР