Тайландските здравни власти съобщиха за първи случаи на индийския вариант

...
Тайландските здравни власти съобщиха за първи случаи на индийския вариант
Коментари Харесай

Първи случай на индийския вариант на COVID-19 в Тайланд

Тайландските здравни управляващи оповестиха за първи случаи на индийския вид на ковид в Тайланд, оповестява БГНЕС. 
Аписамай Шрирангсан, заместник-говорител на ситуационния коронавирус център в Банкок, съобщи, че индийският вид е открит при бременна 42-годишна жена, пристигнала в страната на 24 април със своите трима синове.
 Глобиха премиера на Тайланд - не носел маска Глобиха премиера на Тайланд - не носел маска
Премиерът на Тайланд беше санкциониран за това, че не носеше маска в понеделник, откакто влязоха в действие новите ограничавания поради коронавир...
Тя и четиригодишното й дете са под карантина. Другите й двама синове, на възраст сред шест и осем години, останаха в друга стая, защото тестванията им са негативни.
Тайланд се бори с нова вълна от ковид, почнала при започване на април. Много от последните случаи са и на английския вид на вируса, който е по-заразен.
В началото на месеца тайландските управляващи не разрешиха влизането в страната на гости от Индия, които не са тайландски жители. В понеделник възбраната за влизане в страната беше разширена за чужденци, които са посещавали Пакистан, Бангладеш и Непал.
В началото на седмицата Тайланд разгласи 1 630 нови случая, общо 85 005 от началото на пандемията. Има 22 нови смъртни случая, общо 421.
 Тайланд стопира алкохола в заведенията поради COVID-19 Тайланд стопира алкохола в заведенията поради COVID-19
Стотици чакаха в тъмно безмълвие на стадион в Банкок, с цел да получат безвъзмездни проби за COVID-19 в събота, защото възходящата степе...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР