Тайка Уайтити, чийто филм Джоджо Заека е с шест номинации

...
Тайка Уайтити, чийто филм Джоджо Заека е с шест номинации
Коментари Харесай

Тайка Уайтити се захваща с бъдещите "Междузвездни войни"


Тайка Уайтити, чийто филм „ Джоджо Заека ” е с шест номинации за тазгодишните награди „ Оскар ”,  беше поканен от " Дисни "  да продължи сагата „ Междузвездни войни ”, съобщи „ Холивуд Рипортър ”.

Все още не е ясно дали режисьорът на „ Тор: Рагнарок ” ще стартира напълно нов план по сагата, или ще се присъедин към към този момент стартирания от президента на студио „ Марвел ” Кевин Файги, с който Уайтити сега работи по четвъртият филм за викингския господ „ Тор: Любов и гръмотевици ”.

Новозеландецът от еврейски произход вече е обвързван с вселената на „ Междузвездни войни ”, защото режисира  осмия, последен епизод от сериала на Дисни+ „ Мандалорианецът ”. Включването на Уайтити в новото продължение значи още, че трилогията, замислена от режисьора на „ Последния джедай ” Райън Джонсън по всяка възможност няма да види бял свят. По-конкретна информация по отношение на концепцията на Джонсън не се е появявала от 2017 година, въпреки и в интервютата си той да е уклончил по отношение на партньорството си с " Дисни " (макар да не е отрекъл категорично нито веднъж).

Създателите на „ Игра на тронове ” пък се отхвърлиха от техния план за трилогия предходната година.

По всичко проличава обаче, че почитателите би трябвало много да почакат Уайтити да приключи всички стартирани планове преди да влезе в новите  „ Междузвездни войни ”.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР