Тайгър Уудс отказал предложение от около 700-800 млн. долара, за

...
Тайгър Уудс отказал предложение от около 700-800 млн. долара, за
Коментари Харесай

Уудс отхвърлил оферта между 700-800 млн. долара, за да се присъедини към LIV Голф

Тайгър Уудс отказал предложение от към 700-800 млн. $, с цел да взе участие в новите LIV Голф серии, съобщи шефът на спорния Тур Грег Норман. 15-кратният първенец в Мейджърите Уудс към този момент разгласи обществено, че е срещу новите серии, които съгласно него заплашват да раздерат голфа .
Тайгър Уудс.
Говорейки в изявление по Fox News с Тъкър Карлсън, изпълнителният шеф на LIV Норман бе запитан дали е правилно, че американската голф легенда е получила оферта от „ 700, 800 млн. $ “, с цел да се причисли към сериите . „ Тези числа се въртяха преди да стана основен изпълнителен шеф, тъй че, да, истина е. Вижте, Тайгър може да повлияе на доста неща, нали по този начин? Така че, несъмнено, обръщаме взор към най-хубавите. Те в началото потърсили Тайгър преди да стана основен изпълнителен шеф, тъй че, да, тези числа са някъде в този квартал “, сподели Норман, някогашен номер 1 в света, в изявлението си на Тръмп Нешънъл в Бедминстър, Ню Джърси, където се организира третият шампионат с покана от LIV Голф предишния уикенд.

46-годишният Уудс неколкократно разгласи лоялността си към ПГА Тура и сподели, че няма никакво желание да последва други първенци в Мейджърите като Фил Микелсън, Брайсън ДеШамбо, Серхио Гарсия и Дъстин Джонсън в напускането на кораба в посока LIV . „ Не го утвърждавам. Мисля, че това, което те направиха е, да се извърнат против нещото, което им разреши да доближат до тази позиция в този момент. И кой знае какво ще се случи в близко бъдеще с точките за международната класация, критерият за влизане в Мейджърите. Някои от тези голфъри може даже да не получат опцията да вземат участие в тези Мейджъри. Това е допустимо. Все още не знаем това сигурно “, показа американецът.

LIV сериите, водени от Норман и спонсорирани от Обществения капиталов фонд на Саудитска Арабия, предлага наградни фондове от 25 млн. $ на шампионат с 54 дупки с бързи стартове и без кътове. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР