Тъй като руският газопровод Северен поток не функционира, Съединените щати

...
Тъй като руският газопровод Северен поток не функционира, Съединените щати
Коментари Харесай

Песков: При липса на Северен поток САЩ ще могат да продават своя втечнен природен газ

Тъй като съветският газопровод " Северен поток " не действа, Съединените щати получават опцията да продават повече от своя полутечен природен газ на висока цена. Това сподели прессекретарят на президента Дмитрий Песков в понеделник, отговаряйки на въпроса кого е имал поради съветският президент Владимир Путин, когато упрекна англосаксонците в бойкот по „ Северен поток “, заяви Труд като се базира на съветски медии.

„ Има избрани страни или страна, която при неналичието на действие на тези газопроводи получава опция да продава повече от своя полутечен газ на по-висока цена. Тази страна е добре известна – това са Съединените американски щати, “, сподели представителят на Кремъл.
„ Има и страни, които имат военно-технически благоприятни условия да правят такива диверсии “, добави той, като акцентира, че описът на тези страни е добре прочут на експертите.

В същото време представителят на Кремъл разяснява, че има страни, които въобще не са заинтригувани от прекъсването на работата на тези газопроводи.

" Това са европейски страни, които са лишени от всевъзможен авариен маршрут за доставка на газ, който е толкоз нужен за стопанската система. Има страни, продаващи този газ, които губят опцията да продават обилни количества газ, като Русия ", съобщи още Песков.

 

     Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР