Тъй като професионалните мрънкачи /тези от Църквата на Истината от

...
Тъй като професионалните мрънкачи /тези от Църквата на Истината от
Коментари Харесай

Илиян Василев: Не скачайте срещу Мангъров

" Тъй като професионалните " мрънкачи " /тези от Църквата на Истината от Последния Ден/ още веднъж ще скочат на доцент Мангъров, че обществено се е усъмнил в сигурността на имунизацията и по този начин е съдействал за срив на доверието и на възможностите да приключим с рецесията посредством имунизиране, да напомня базисни обстоятелства. Мнението на доцент Мангъров е показателно за една огромна група от лекари и медицински лица. Той просто го озвучава. Ако не е той, някой различен ще го изкаже. Но не лекарите, даже тези на първа линия, които отхвърлят ваксина са отговорните.
Ковид рецесията се роди и разви оттатък мислими пропорции с помощта на медиите и политиците, които дружно и поотделно подцениха и надцениха /в обособени периоди/ нейните чисто здравни и медицински аспекти.
СЗО също не беше нужната котва на разсъдъка и фарът на действието. Да не приказваме за политиците.
Пред срив сме на доверието към имунизациите /без значение кои/ и всеобщ отвод от имунизации. И отново с изключение на медицинските аспекти, отново хората се ориентират по реакциите на политиците. Ако най-информираните хора в страната, президент и министър председател изчакват, сякаш загрижени за отсъстващи опашки от чакащи, за какво хората да припкат за приемане на ваксини? ", попита дипломатът Илиян Василев в обществените мрежи.
" Ако същата тази власт, която харчи милиарди за корупция и употребява всеки обществен масраф с цел да се облагодетелства, взема решение да купи два пъти повече ваксини в сравнение с са нужни, не дава никаква отчетност за това какъв брой костват, на каква цена са купени и на каква ще бъдат плащани от бюджета, кои са медиаторите? Защото безплатните ваксини, постоянно са свързани с спомагателни разноски и там контролът е...... олигархиен. Примерно ПиСиАр тест коства нето 25 лв., само че хората заплащат 120 лв., тъй като към него има неконролирани спомагателни разноски.
И по какъв начин хората да повярват на същата тази власт в безкористната грижа при даването на имунизациите, единствено с цел да ни спасят, на фона на умрелите и недочакали банкет пациенти?
Много пъти писах и отново ще кажа - рецесия се бори от водачи с доверие, на които хората имат вяра. Всичко друго е вторично.
Но тези на върха на властта у нас не ги интересува нищо друго с изключение на да останат на власт и да запазят награбеното.
Помнете ми думата -- от тези 13 милиона ваксини, най-вече да бъдат приложени 1 милион и то с огромен напън. С останалата част ще търгуват зад граница. И тогава парите платени, резултатът нулев /защото с цел да има резултат би трябвало да бъдат най-малко 5 милиона ваксинираните/, и 2020 година ще бъде най-смъртоносната, най-черната за 21 век година за България.
Годината в която ръководи Борисов.
Няма да изкажа мнение за имунизациите - даже и да са най-безопасните и най-прекрасните, и учените да са си свършили ослепително работата - тези които трябваше да убедят хората се провалиха.
И по едно и също време с това се вършат всеобщи събития в зала " Армеец ", концертът на Карерас не е анулиран, а затварят всичко. Непоследователни, спорни, рушащи доверието в институциите и така наречените водачи, дейности ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР