Тъй като президентът Румен Радев насъска народа за бунт, недоволни

...
Тъй като президентът Румен Радев насъска народа за бунт, недоволни
Коментари Харесай

Тръгна подписка за импийчмънт на Радев

Тъй като президентът Румен Радев насъска народа за протест, недоволни жители пуснаха петиция против него, оповестява " Монитор ".

Вече хиляди подписаха и дадоха своя глас за отстраняването на президента, който слезе при бунтуващия се народ и ги прикани към революция, прецизира организацията.

Ето какво гласи текстът към петицията:

ДОКОГА ЩЕ Гражданско отделение ТЪРПИМ?!

Откакто заема длъжността президент, ТОЙ съумя да наложи невъобразим безпорядък в връзките сред институциите, неуважение на Народното събрание, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на управляващите.

ТОЙ приканва народа към бунт. Призовава за външна политика, отдалечаваща я от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в явно несъгласие с националния интерес.

ТОЙ работи срещу страната си, солидаризирайки се с основната опозиционна партия Българска социалистическа партия (бивша комунистическа).

Тези провокации на Радев не може и не би трябвало да останат без последици.

Не може на върха на страната да има прокремълски подбудител, който вместо да сплотява, да разделя нацията с хибридните си изяви.

Не може той да е главнокомандващ на въоръжените сили. Това е въпрос на национална сигурност.

С позициите си Радев ясно сподели от коя страна на разграничителната линия в актуалния свят стои и това не е на страната на България.

Или си за България, или си за настоящия й президент!

Среден път няма!

ИМПИЙЧМЪНТ – СЕГА!!!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР