Татяна пусна снимка във Facebook, на която позира с екп

...
Татяна пусна снимка във Facebook, на която позира с екп
Коментари Харесай

Тази певица на Пайнер показа защо на 39 години не е за изхвърляне! Бившият й мъж се скъсваше да й изневерява, сега тя му го върна ТЪПКАНО

Татяна пусна фотография във Фейсбук, на която театралничи с екп за фитнес, видя HotArena.

Певицата е известна със страста си към тренировките, а атлетичното си тяло вае в лична фитнес зала, която се намира в Съединение. Самата хубавица описа, че не може да живее без спорт и всекидневно върви да подвига щанги, играе на боксов чувал, а за положително въодушевление прави кардиотренировки най-малко два пъти в седмицата.

И това очевидно дава резултати, тъй като Татяна наподобява повече от добре, както се вижда от фотографията. Стегнато тяло, плочки на корема, прелестна визия.

В началото на предходната година певицата се разведе със брачна половинка си след 18 години брак. Татяна го изрита от фамилното ложе след следващата му невярност и то с... магазинерка в хранителен магазин. Със сигурност към днешна дата неверникът съжалява, че е изпуснал такава супер мацка.

Освен с ослепителна визия тя си го върна тъпкано на някогашния си, като си х вана ухажор, за който колежките й приказват, че е богат бежанец в Америка. Баровецът, българин по генезис, обезпечавал финансово живота на обичаната си, даже спонсорирал турнетата й оттатък океана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР