Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s Тhe Оne.

...
Татяна Лолова влиза в главната роля на She’s Тhe Оne.
Коментари Харесай

Десислава Стоянова и още 6 жени, за които няма невъзможни неща, вдъхновяват от сцената на She’s The One

Татяна Лолова влиза в основната роля на She’s Тhe Оne. Събитието ще събере на една сцена прецизна селекция от изключителни дами, които най-добре могат да бъдат разказани с репликата „ Няма невъзможни неща”. Театралната кралица и още 6 специфични дами, до чийто извънреден свят всички желаят да се допрян, ще разкрият какво се крие зад кулисите на триумфа, какъв е пътят им до него и какви са уроците по-късно. По традиция вдъхновителките ще имат дейна връзка с публиката и ще отговорят на интереса и въпросите на своите фенове, които ще участват на събитието.

Срещата със седемте вдъхновяващи българки е на 15 юли, мястото е столичният клуб City Stage, а уредник на събитието е осведомителният портал Dir.bg.

Може ли светът да бъде телевизия, по какъв начин поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана? Говори водещата, с която стартира всеки предиобед на bTV - Десислава Стоянова.

Истории по пътя към триумфа, по какъв начин се реализира и дали е инфекциозен, споделя и Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе даже в американските учебници по литература.

Какво я активизира да продължава безконечната битка за по-добро? Отговорът от Биляна Савова, която основа фондация „ Мога Сам “ в помощ на хората с множествена склероза.

Как е допустимо по едно и също време да отглеждаш трите си деца, да печелиш правосъдни каузи и да се превърнеш в първата българка, изкачила Еверест? Ще опише юрист Петя Колчева.

Истории за живота: Началото - ще ги показа персонално топспециалистът по акушерство и вътреутробни интервенции доктор Кристина Чачева, чийто труд се мери в избавени бебешки животи.

И още за женската мощ – този път от сървайвъра от деня на своето раждане - изпълнителният шеф на „ Български фонд за дамите “ Надежда Дерменджиева.

Подробности за събитието She's The One 2020 на 15 юли можете да намерите на уеб страницата https://shestheone.dir.bg/.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР