Татуираната лейди Никита Джонсън, която беше сред водещите фаворити за

...
Татуираната лейди Никита Джонсън, която беше сред водещите фаворити за
Коментари Харесай

Wosh MC или Джулиана Гани. Кой спечели Big Brother: Most Wanted?

Татуираната лейди Никита Джонсън, която беше измежду водещите любимци за първото място, изненадващо закова трета позиция в последното издание на Big Brother: Most Wanted. В обществените мрежи всеобщо изруптяха против напускането на любимката на феновете и оставането на Джулиана Гани в Къщата. Силиконовата хала обаче не се окичи с успеха в шоуто, а рапъра Wosh MC.

Синът на артиста Иван Иванов за следващ път сервира прочувствени самопризнания, с които в действителност завоюва публиката през целия сезон на риалитито. Актьорът Станимир Гъмов се класира четвърти в играта, пети са плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев, които участваха като двойка.

На огромния край довечера всеки един от финалистите в Big Brother: Most Wanted пя в дует с известни персони от музикалния ни шоубизнес. Никита запя с Емануела, Златка и Благой пък си партнираха с Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Гъмов заформи дует с Любо Киров, а Wosh MC с сътрудниците си и положителни другари от "Скандау ". Джулиана Гани пък изпъчи бюст до фолк звездата Анелия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР