Татуиран мускулест младеж се грижи за менажирането на естрадната звезда

...
Татуиран мускулест младеж се грижи за менажирането на естрадната звезда
Коментари Харесай

Татуиран мачо се грижи за Лили Иванова

Татуиран мускулест юноша се грижи за менажирането на естрадната звезда Лили Иванова. Николай Недеков, който е родом от Шумен, е спечелил доверието на претенциозната ни певица и неотдавна движи импресарската ѝ активност, предава Флагман.

34-годишният Недеков, който може да бъде внук на 81-годишната певица, се грижи добре за фигурата си и това се вижда от фотосите му в обществените мрежи. Освен това, той бил измежду малцината, които имали достъп до финансите на мегазвездата. От няколко години компанията на младока „ Недеков арт” провежда културни събития в страната с най-добре познатите звезди у нас - театрални, оперни, балетни спектакли, концерти и музикални продукции.

Дясната ръка на Лили е приключил театралната школа МОНТФИЗ и с изключение на артистични умения, има куп други гении. Младият импресарио на естрадната легенда рисува доста добре, а преди години се е изявявал в хора на Ансамбъл „ Шумен”. Николай има и солидно обучение зад тила си. Той има тапия за публицист от Шуменския университет и диплома за магистър по пиар и обществена администрация. Владее съвършено британски език. Николай бил толкоз безрезервен към новата си стопанка, че с наслада задоволявал всичките ѝ капризи. Дори се обличал най-вече с рекламни облекла с нейния лик, каквито носели всички от екипа ѝ.

Лили се спряла на Недеков след рекомендациите на свои сътрудници, които също имали бизнес връзки с него. Това, че бил млад и добре комплициран, бил спомагателен плюс за примата, която обича да е обградена от подобен вид мъже. Значително по-млади от нея са и всичките ѝ музиканти, с които тя излиза на сцената, а дами измежду екипа ѝ съвсем няма.
През февруари Лили освободи дългогодишната си асистентка и импресарио Петя Иванова, която се грижи за музикалната кариера и на други реализатори. Петя бе уволнена незабавно след поредицата от концерти в зала 1 на НДК в края на предходната година. Естрадната звезда просто я уведомила, че отсега нататък няма да ѝ е нужна, без да уточни причина за уволнението ѝ. Двете работиха дружно в продължение на 10 години и раздялата им бе изненадваща, писа Уикенд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР