Търсят коя е Голата балерина от Варна, както популярно наричат

...
Търсят коя е Голата балерина от Варна, както популярно наричат
Коментари Харесай

Коя е тя?! Чисто гола балерина от плажа във Варна нажежи мрежата със СНИМКИ 18+

Търсят коя е Голата балерина от Варна, както известно назовават незнайна към този момент хубавица, чиито еротични фотоси изтекоха през уикенда, написа "Телеграф ".

В обществените мрежи бяха публикувани снимки на мадамата „ по без облекла ", както би се произнесъл хер Флик от „ Ало, ало! ". След това фурорът бе удължен от уеб страницата „ Будна Варна ", откъдето също не означиха името на пластичната красавица.

Хипотези
В обществените мрежи се появиха обаче няколко тези с какво се занимава мадамата от плажа. Определено има добра подготовка в пластиката на придвижването. Излязоха догатки, че с изключение на балерина, каквато е главната догадка, може да е гимнастичка. Другите догатки са, че става въпрос за акробатка. Има и разновидности, че е циркова актриса.

Това обаче е доста малко евентуално - не за друго, а тъй като на процедура цирковото изкуство, с което преди десетилетия се гордеехме из целия свят, към този момент съвсем не съществува у нас.

Плаж
Не е ясно и по кое време са правени фотосите на Голата балерина, само че те в този момент получават социална разпространеност. За да минат в обществените мрежи, на няколко места с кафяв и бял флумастер за заличени зърната на гъвкавата дама.

Вижда се, че става въпрос за един от северните плажове, където постоянно могат да бъде видян гол народ от всички полове, изключително късно следобяд и вечер. По времето на социализма плажовете наоколо до Варна се славят с места, подобаващи за нудисти.

И там идват туристи от целия социалистически лагер, а и от други кътчета по света, с цел да се събличат необезпокоявани. С края на социализма обаче славата на Варна измежду нудистите бързо изчезва и се реалокира на юг, към места като Слънчев бряг и Приморско, само че и там скоростно престават да се събличат поради тоталното застрояване на плажовете.

Все отново из Варненско към момента има места, където може да се виждат нудисти, само че това по-скоро е екзотика.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР