Търсят изчезналата ИТ специалистка Алена Щерк /47 г./ край Радомир,

...
Търсят изчезналата ИТ специалистка Алена Щерк /47 г./ край Радомир,
Коментари Харесай

Търсят изчезналата ИТ специалистка Алена Щерк край Радомир


Търсят изчезналата ИТ специалистка Алена Щерк /47 г./ край Радомир, оповестява уеб сайтът „ Мироглед “. Предполага се, че е убита и тялото й заровено в местността „ Арбанас “. На мястото гъмжи от жандармерия и полиция. Органите на реда вършат претърсвания и събират доказателства.

47-годишната Алена Райнхолд Щерк е забелязана за последно в четвъртък вечер в центъра на София. Тя е имала бизнес с виновност, учител е по танци, а от скоро и IT експерт.

Снощи е подаден сигнал в полицията, че в дома ѝ в кооперация в кв. „ Бояна “ се е за работил паник бутон, а дамата не си подвига телефона. Колата ѝ е в гаража и през днешния ден тя беше обследвана от полицията. Бившият другар на Алена също се търси. Подозренията са, че точно той е причинител на закононарушението. До момента няма публична информация дали това е по този начин.

Все още няма информация по какъв начин тъкмо е осъществено убийството. Не е ясно и тъкмо къде е намерено тялото.

Алена се разделила с приятеля си, който е родом от Коста Рика, преди няколко месеца и тогава заживяла в „ Бояна ”. Тя е била забелязана в четвъртък вечерта на „ Солунска ”, на метри от нейния апартамент, където живееше преди време – с черен сак с облекла. Било е вечерта към 21 ч. и е изглеждала обезпокоена и забързана, твърди неин непосредствен другар.

Полицаите разкрили автомобила на дамата в гаража. Часове наред продължи огледът му.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР