Търси се готвач за Южния полюс – специален кастинг ще

...
Търси се готвач за Южния полюс – специален кастинг ще
Коментари Харесай

Полярниците ни обявиха кастинг за… готвач

Търси се готвач за Южния полюс – специфичен кастинг ще дефинира претендентът, който ще подготвя храната на българската база в Антарктида. До средата на октомври можете да се подготвите за присъединяване в кулинарното съревнование.

Свински ребра, омлет, пуширани яйца, маслини, сирене и изгорял самун – по този начин наподобява съвършената вечеря, приготвена за Южния полюс съгласно началник Цветомир Николов, който напълно скоро ще изпитва всички искащи да работят на Антарктида.

По-специфичните метеорологични и географски условия изискват по-нестандартни решения от кандидат-готвачите, изяснява той: “Ако някой пристигна на изявлението, което ще проведем с петима, които ще изберем по CV-тата и ми покаже 5 разновидността на готвене на яйца, е нашият човек”.

Това е 27-ма подред научна експедиция до Южния полюс, само че за първи път се организира кастинг за готвач, споделя професор Христо Пимпирев, началник на екипа от откриватели.

По думите му съвършеният претендент би трябвало да е проведен, душевен резистентен и да има желязно здраве: „ Трябва да може да борави с несъмнено количество артикули и то да бъдат дозирани доста тъкмо, тъй като там няма магазини. Ако свършим нещо, не можеш да го замениш”.

Първите 10 души от групата отпътуват в края на ноември, а доникъде на октомври би трябвало да завърши процедурата по избирането на най-хубавия готвач, който ще заслужи да работи на Южния полюс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР