Търсеше се провокация от страна на колегите от Възраждане“. Много

...
Търсеше се провокация от страна на колегите от Възраждане“. Много
Коментари Харесай

Лидерът на СДС: Екатерина Михайлова е отказала да е правосъден министър

Търсеше се провокация от страна на сътрудниците от " Възраждане “. Много пъти сме казвали, че когато няма мощни причини, идват причините на силата. Това съобщи водачът на СДС Румен Христов в ефира на NOVA NEWS по повод днешните кавги в Народното събрание.

" Когато има остро идеологическо опълчване ще се случват такива обстановки. Тази декларация беше целеустремено прочетена през днешния ден, с цел да не се прави държавно управление. Така е при демокрацията – тези, които имат болшинство – вършат държавно управление, останалите са в съпротива “, сподели той.

" Преговорите за кабинет вървят добре. Срокът е понеделник 17:00 часа. Ако сме подготвени по-рано с министрите - ще излезем със мнение. Не съм доста благополучен от тази коалиция и се чудя, за какво откакто кабинетът ще е експертен, се оферират политически фигури. Колегите желаят да носят цялата отговорност “, съобщи водачът на СДС.

" За нас беше значимо по този начин да съставим експертен кабинет. Екатерина Михайлова е отказала да е правосъден министър, по моя информация. Правосъдният министър е доста значим, тъй като предстоят тежки промени “, сподели Христов.

" Има няколко институции в България, които не трябва да се употребяват като бухалки – силовите структури, прокуратурата и държавната администрация “, добави още той.

" Аз съм доста любопитен по какъв начин господин Асен Василев ще успее да обезпечи 3% бюджетен недостиг, без да тегли заеми и без да подвига налозите “, съобщи Румен Христов.

" Ние сме решили да сложим точка на поредицата служебни държавни управления. Предстои да внесем законови промени, в които Народно събрание да има опция да предлага служебно държавно управление на паритетен принцип “, сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР