Търсенето на евтини електромобили нараства - както от компании, така и

...
Търсенето на евтини електромобили
нараства - както от компании, така и
Коментари Харесай

Elaris влиза на пазара в Германия с две електрически коли - Finn и Leo - видео

Търсенето на евтини електромобили нараства - както от компании, по този начин и от частни клиенти. Това е повода новият доставчик на електрически автомобили Elaris да пусне на пазара в Германия в началото два модела. Те би трябвало да завоюват повече клиенти от съперниците си благодарение на по-големия си пробег и доста доброто оборудване.

По-конкретно, става въпрос за модела Finn, малка градска кола с дължина от едвам 2,87 метра с мощ от 35 кВт / 48 к.с., батерия 31,5 кВтч и пробег по WLTP от най-малко 265 километра. Налице са навигационно-развлекателна система с 12,3-инчов сензорен екран, LED фарове, камера за заден ход, система Keyless Go, климатик и алуминиеви джанти общоприетоо, а багажникът зад двете седалки предлага багажно пространство от 229 литра.

Максималната скорост е лимитирана на 115 км/ч, батерията се зарежда от 30 до 80 процента за 45 минути благодарение на бързо зарядно устройство. Батерията е с гаранция за осем години или пробег 120 000 километра. А цената след приспадане на иновационния бонус е от 13 330 евро.

Цената на компактния SUV Leo потегля от 28 330 евро. Дълъг е 4,52 метра, има размер на багажника от 390 до 950 литра и е оборудван с електрически мотор с мощ 125 кВт / 170 к.с. Максималната му скорост е ограничена на 160 км / ч, пробегът с едно зареждане е 450 километра. Времето за зареждане от 20 до 80 процента от 80 кВтч батерията е единствено 20 минути. Оборудването е охолно и предлага електрически задвижвана задна врата със сензор за удар, помощник за аварийно спиране с камера, LED съществени фарове с функция за автоматизирано затъмняване.



Производственият и технологичен партньор на Elaris е автомобилният производител Dorcen в Китай. Сервизен партньор е експертът по коли и гуми Euromaster. В началото компанията ще предложи на клиентите на Elaris цялостна услуга в 50 клона в Германия. В допълнение към колите, тя включва препоръки и инсталиране на стенни кутии Elaris, зарядни станции и фотоволтаични системи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР