Търпимостта е правилното решение за изградените с нарушения пътища. Добре

...
Търпимостта е правилното решение за изградените с нарушения пътища. Добре
Коментари Харесай

Шишков към новия министър: Политическото говорене трябва да е малко

" Търпимостта е вярното решение за построените с нарушавания пътища. Добре е да съставим всички документи, които да ни дадат убеденост, че те са годни за употреба ". Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Андрей Цеков, който на гала в Министерство на регионалното развитие одобри поста от своя предходник арх. Иван Шишков.

" Регионалната политика стои в основата на целия стопански напредък на страната. Политическото говорене би трябвало да е малко, а технократското би трябвало да доминира. Възнамерявам да продължа линията на работа на своя предходник по търсене на решенията, които потребни за обществото ", сподели още министър Цеков. Той изрази своята задоволеност от взаимната си работа с арх. Шишков и подсети, че е имал опцията да работи с него в Народното събрание, оповестиха от Министерство на регионалното развитие .

Регионалният министър изясни, че в първата седмица фокус за него ще бъде да се запознае с доклада за работа на министерството в мандата на служебното държавно управление и с най-належащите за разрешаване проблеми.

Арх. Иван Шишков уточни, че от новия районен министър може да се чака летящ старт. За задачата той му оставя карта с автомагистралите и информация за напредъка на обектите, с цел да не се губи темп. Той осведоми, че е упълномощил на Агенция " Пътна инфраструктура " да направи прецизен отчет за положението на пътищата, с цел да може въз основа на него да се вземат управнически решения.

" Оставям работа. Очаквайте последователност, в това число от сътрудниците ", обърна се Иван Шишков към новия районен министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР