Таро картата Звезда разкрива какво ни очаква днес, 29 ноември

...
Таро картата Звезда разкрива какво ни очаква днес, 29 ноември
Коментари Харесай

Карта таро за деня, 29 ноември

Таро картата " Звезда " разкрива какво ни чака през днешния ден, 29 ноември 2020 година. Тя носи блян по непостижимото, прикрито в дълбините на душата ни.
" Звездата " е знак на неизразимата хубост и проекция на търсеното от нас, което е невероятно да се откри, само че ни е належащо.
Арканата символизира водещата светлина на духа, която остава с нас, откакто изтърпим изтощителното и мъчително разтърсване.

Тя се свързва с мира, който идва при човек след някаква стихия, с цел да внесе естетика при започването на новия живот.
На тази таро карта е изобразено голо момиче, което е застанало на едно коляно (положението на тялото й прилича свастика) на ръба на кристално чисто езеро и държи кана във всяка ръка. Девойката излива наличието от единия съд на земята, а от другия връща назад в реката. В небето грее Звездата на влъхвите, заобиколена от седем по-малки звезди.
Голотата символизира цялостното себепознание и свалянето на всички маски.
" Звездата " вещае нови благоприятни условия във всяка област, дава убеденост в тяхното осъществяване за реализиране на най-хубавия резултат.
 Карта таро за деня, 28 ноември Карта таро за деня, 28 ноември
На 28 ноември страстите и постъпките ни ще се дефинират от въздействието на таро картата " Кула ". Тя символизира последствията от обстоятелството, че чо...
Нови очаквания, нова тактика, нови светли вероятности - това са думите, които най-точно я разказват.
Резултатите от това, което вършим или планираме сега, ще се проявят в бъдеще.
Картата дава обещание реализация на упованията и заплащане на напъните. По отношение на финансите тя ще донесе благоденствие.
В любовта може да се пояснява като появяването на нов обичан.
Що се отнася до здравето, меката светлина на " Звездата " дава обещание да излекува, да възвърне силата и тялото. Освен това тя се свързва с подмладяване. Водата, която се излива от каните, символизира живота, заради което арканата се смята за знак на положително здраве, обилие от жизнеспособност, цялостно възобновяване и опция за забременяване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР