Търновка изтегли изпрани пари от банкомат и публикува снимката в

...
Търновка изтегли изпрани пари от банкомат и публикува снимката в
Коментари Харесай

Търновка изтегли „прани“ пари от банкомат

Търновка изтегли " изпрани " пари от банкомат и разгласява фотографията в обществените мрежи.
 
Двадесетолевката бе коментирана на дълго и на необятно, като някои от онлайн потребителите бяха изключително остроумни . Една от теориите бе, че парите са били изпрани и холограмата се е изтрила.
 


" Търкат всичко ", " Свършило е мастилото ", " Ако е същинска, коства повече от номинала си ", " Изглежда юбилейна ", " В България всичко може да стане ", " Щом от банките започнаха да пускат подправени пари... каква стана тя?!? ", са част от мненията. Разбира се имаше и такива, които се усъмниха в истинността на историята.
 
" Малко не ми се има вяра да е станало по този начин, поради огромния размер на банкнотата , на която ще й е мъчно да излезе от отвора на банкомата. Но в случай че постът е действителен, незабавно се обадете на банката, която обслужва банкомата и пазете бележката от транзакцията ", бе коментарът на друга потребителка.
 
Имаше и такива, които подходиха с подигравка и предложиха на дамата да й дадат 20 лв. в подмяна на " подправената банкнота " с подпис.
 
Малко по-късно Емилия Дечева се похвали с щастлива развръзка и показа, че е получила подпомагане от банката, която обслужва банкомата и са й сменили парите с нови.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР