Търговското дружество, получател на контрабандните цигари за почти 1 милион

...
Търговското дружество, получател на контрабандните цигари за почти 1 милион
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Бургас с извънредни разкрития за контрабандните цигари в Кремиковци! Ексклузивни СНИМКИ/ВИДЕО разкриват на какво се натъкнаха ченгетата

Търговското сдружение, адресат на контрабандните цигари за съвсем 1 милион лв., открити в пет пространства в регион Кремиковци в София, е същото, което е било адресат на изобретение и конфискувани на 9-ти август цигари, скрити в транспортен съд, тестван в пристанището в Бургас. Това заяви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев, представен от burgasinfo.com.

„ Идентичен е и способът на камуфлирането им още веднъж в дървени дъски от от иглолистен дървен материал. Те са били укрити навътре в дървесината и едвам при механичното влияние върху дъските се е открила наличността в тях на контрабандните цигари.

Голям удар на Митниците в Бургас! Кораб от Русия се оказа препълнен с контрабанда за хиляди левове (СНИМКИ)

Общата стойност на откритите контрабандни цигари възлиза на 1,8 милиона лв..



Цялото дело е под управлението и надзора на Окръжна прокуратура в Бургас. Отново по каузи с висок публичен интерес, ще бъдат формирани следствия от проверяващи екипи.



Предходният импорт още веднъж е сбъднат по еднакъв метод през пристанище Бургас, още веднъж от Русия и това е сторено в месеците юни и юли”, сподели прок. Чинев.



Към момента към момента няма задържани.

Снимки и Видео: Министерство на вътрешните работи
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР